• Een aantal maanden is er achter de schermen druk gewerkt aan de nieuwe website vvlebo.nl. Een website die qua wedstrijdinformatie, standen, e.d. net zo up to date is als de voetbal.nl-app.

Bij het ontdekken van de site zult u zien dat de teampagina’s van de jeugd nog "under construction" zijn.

• Door een technisch verhaal is het op dit moment nog niet mogelijk om de wedstrijdinformatie en de teampagina’s van de jeugdteams op dezelfde manier op de site te tonen als die van de senioren. We hopen dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen, waardoor alle wedstrijdinfo op de website up to date is.

Kijk eens rond, en mocht u op- of aanmerkingen hebben dan horen wij het graag. Deze kunt u sturen naar de webmaster.