• Voetbal.nl app

• Download hem snel...!

Gebruik jij de Voetbal.nl app al? Nee,….?

Jammer, hartstikke handig. Je bent altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen als het gaat om vroeger of later spelen van een wedstrijd, een ingelaste wedstrijd, een afgelasting en zelfs de activiteiten die er staan te gebeuren bij vv Lebo kun je op deze app zien.

Ben je nieuwsgierig geworden?

• Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Lewedorpse Boys bent ingeschreven in de ledenadministratie.

Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Lewedorpse Boys afspeelt

• Account instellen

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Lewedorpse Boys in de ledenadministratie bekend bent.

Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij Lewedorpse Boys? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Lewedorpse Boys ontvangt is het adres waarmee je bij Lewedorpse Boys bekend bent. Wil je het zeker weten, dan even een mail sturen naar de ledenadministratie van Lewedorpse Boys.

2.    Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Lewedorpse Boys bekend bent.

3.    Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de secretaris. Stuur een mail naar secretaris@vvlebo.nl

4.    Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Ook kun je met je account inloggen op de website van van Voetbal.nl en ook daar kun je alle informatie zien die je ook in de app kunt vinden

• Meerdere kinderen bij Lewedorpse Boys (SJO)?

Heb je meerdere kinderen bij Lewedorpse Boys en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van Lewedorpse Boys?
    Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

• Impressie van de Voetbal.nl app