• Voetbal.nl app

 • Download hem snel...!

  Gebruik jij de Voetbal.nl app al? Nee,….?

  Jammer, hartstikke handig. Je bent altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen als het gaat om vroeger of later spelen van een wedstrijd, een ingelaste wedstrijd, een afgelasting en zelfs de activiteiten die er staan te gebeuren bij vv Lebo kun je op deze app zien.

  Ben je nieuwsgierig geworden?

 • Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Lewedorpse Boys bent ingeschreven in de ledenadministratie.

  Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Lewedorpse Boys afspeelt.

  Ook kun je tegewoordig op de homepage van de voetbal.nl app het laatste nieuws van de website lezen. Tevens kun daar ook het scoreverloop van de wedstrijd van Lebo 1 volgen (als de reporter aanwezig is ).

  PUSHBERICHTEN (NOTIFICATIES)
  Om nog beter op de hoogte te blijven kun je ook is tellen dat je pushberichten wilt ontvangen. Binnen dit menu kan je de instellingen voor Pushberichten beheren en je voorkeursapparaat instellen. Het instellen van je voorkeursapparaat is van toepassing als je met hetzelfde account op meerdere apparaten gebruik maakt van de app van Voetbal.nl.

  Bij IOS kan je pushberichten aan- en uitzetten door te kiezen voor Instellingen/Berichtgeving en vervolgens voor de app van Voetbal.nl. Hier kan je Sta berichtgeving toe aan- en uitzetten.

 • Klik voor vergroting
 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Lewedorpse Boys in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij Lewedorpse Boys? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Lewedorpse Boys ontvangt is het adres waarmee je bij Lewedorpse Boys bekend bent. Wil je het zeker weten, dan even een mail sturen naar de ledenadministratie van Lewedorpse Boys.

  2.    Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Lewedorpse Boys bekend bent.

  3.    Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de secretaris. Stuur een mail naar secretaris@vvlebo.nl

  4.    Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

  Ook kun je met je account inloggen op de website van van Voetbal.nl en ook daar kun je alle informatie zien die je ook in de app kunt vinden

 • Meerdere kinderen bij Lewedorpse Boys (SJO)?

  Heb je meerdere kinderen bij Lewedorpse Boys en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van Lewedorpse Boys?
  Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor "wisselen van persoon".

 • Impressie van de Voetbal.nl app
 • Aanpassen van Mijn gegevens

  Welke gegevens kun je wel en welke kun je niet wijzigen in de voetbal.nl app

  Foto

  Je ziet hier jouw foto. Lees hier meer over het gebruik van je foto. Wil je jouw foto wijzigen en lukt dat niet? Lees hier wanneer je dat wel kunt doen en wanneer je contact moet opnemen met de bond. Je kunt zelf je foto wijzigen vanaf april t/m 31 oktober.

  Mijn persoonsgegevens

  Via Mijn Gegevens kan je jouw persoonlijke gegevens inzien en eventueel wijzigen.
  De ledenadministratie van Lebo heeft er voor gekozen dat je niet alles zelf kun aanpassen.

  Persoonsgegevens

  Jouw naamgegevens kan je inzien, maar niet wijzigen. Het wijzigen van deze gegevens kan plaatsvinden via de ledenadministratie. Het is tevens mogelijk je gegevens te laten wijzigen door de bond. 

  Adresgegevens

  Jouw adres kan je zelf wijzigen in de app. 

  Communicatiegegevens

  Jouw vaste telefoon en mobiele telefoonnummer kan je zelf wijzigen in de app.

  Zichtbaarheid

  In de app kan je zelf je niveau van zichtbaarheid instellen. Lees hier meer over zichtbaarheid van jouw persoonsgegevens. 

  Vergeet na het aanpassen van je gegevens niet naar beneden te scrollen en je wijzigingen op te slaan.

  Let op: Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je in de Voetbal.nl app en in de KNVB Wedstrijdzaken app bepaalde persoonlijke gegevens (waaronder de foto) niet zelf wijzigen. Hoe kun je er als jongere onder 16 jaar dan voor zorgen dat je foto wordt gewijzigd? Antwoord op deze vraag vind je hier voor de Voetbal.nl app