• Beide teams, VCK 1 en VCK 2 werden de winnaar in hun poule.
    Met overmacht won VCK 1, alle 4 de partijen in de A poule, hun tweede team deed het kunstje na en wonnen hun 3 partijen in de B poule.
    In de A poule, pakte SSV de tweede plaats, Lebo pakte met 2 gelijke spelen , 1 overwinning ,en 1 nederlaag knap de derde plaats. De vierde plaats was voor de vrouwen van Veere. De laatste plaats was voor de jeugdige ploeg van Nieuwdorp.

• In de B poule, zoals eerder aangegeven het jeugdige team van VCK, die met goed aanvallend voetbal verdiend de eerste plaats opeisten , voor de gezellige ploeg uit Nieuwland die tweede werden. De derde plaats was voor ons tweede team. En de pas opgerichte ploeg van HKW 21 sloot de rij.
    In de B poule pakte Lebo 2 in de laatste minuut de overwinning tegen een goed spelend HKW 21. Matchwinnaar was de net voor tijd ingevallen Mirjam Vermue.

In de A poule was de eerste wedstrijd voor Lebo 1 tegen de sterke ploeg van SSV. Met in de eerste minuten goed voetbal, was het Joy, die op links doorbrak en vervolgens knap binnenschoot. Een paar minuten later werd het zelfs 2-0. Judith kreeg de kans, bleef rustig, en de buit leek binnen. Echter een paar minuten voor tijd sloeg het noodlot toe, en de 2-1 lag binnen. En met nog 1 minuut op de klok kwam SSV ondanks goed keepers werk van Neline, alsnog langs zij. De les die we hieruit hebben geleerd, allert blijven tot het laatste fluitsignaal, niet te vroeg de polonaise lopen, en de aanwijzingen van de coach opvolgen.
    In de partij tegen Nieuwdorp was ons team heer en meester, echter de kansen werden niet benut, zodat de brilstand (lees 0-0) op het bord bleef.

In de B poule moest Lebo 2 de meerdere erkennen in Nieuwland en VCK, ze deden dit wel met goed voetbal, met in de laatste partij Hanna op de goal en Anouk op het middenveld als uitblinksters. Lebo 1 wist de derde partij tegen Veere in winst om te zetten. Ze kwamen wel snel op achterstand, want al in de eerste minuut was het raak, maar dit werd al snel gerepareerd door Judith, met een bekeken balletje passeerde zij de keepster van Veere. En kort voor tijd werd door Melissa de buit binnengesleept.
    De wedstrijd tegen VCK werd met 3-1 kansloos verloren. We kunnen terugkijken op een mooi toernooi. De trainer van een deelnemende ploeg deed het als volgt verwoorden: Dit toernooi is een reclame voor het vrouwen voetbal in Zeeland. Een compliment voor iedereen die hier energie heeft ingestoken.