• Maciej Domurak, maker van de 0-2
  • Vraag na de wedstrijd:” Werkt het spelen tegen 10 man verlammend”? Je zou denken van wel voor de boys. In het eerste kwartier gaf Lebo zijn visitekaartje af, door goed te beginnen aan de wedstrijd. Dylan van Hove maakte de 0-1 voor Lewedorpse Boys en via Maciej Domurak liep Lebo al snel uit naar 0-2. Na een kwartier gaf de scheidsrechter een rode kaart voor Marinello Titaley, en moest Vlissingen 75 minuten lang met tien man verder. Nog voor de pauze herstelde Vlissingen zich. Karin Boughaba tekende voor de aansluitingstreffer, hij stond geheel vrij in de 16 en mocht binnen schieten, en door een goal van Said Bouzambou stond het gewoon weer gelijk: 2-2. Even orde op zaken stellen in de rust, maar in de tweede helft was het Vlissingen dat voor het eerst de leiding pakte. Het was weer Bouzambou die met zijn tweede doelpunt Vlissingen de 3-2-voorsprong bezorgde. Lebo kwam gelukkig nog via Jarmo van Tatenhove alsnog langszij: 3-3, en kreeg nog kansen op de 3-4. Uiteindelijk floot de scheidsrechter voor het einde, 3-3, aan de gezichten te zien toch teleurstellend, gezien het verloop van de wedstrijd.