• Lebo vriendinnen en vrienden,

Ik mis jullie…..

Wat een bijzondere tijd. Nog nooit was het op ons sportpark zo lang zo stil geweest. In onze rijke historie van inmiddels 76 jaar hebben we zo’n een periode nog niet meegemaakt. Wat missen we elkaar en wat missen we het voetbalspel en alles wat er rondom heen gebeurt toch enorm!

Een zaterdag op het voetbalveld, waar je in de ochtenduren kunt genieten van de vreugde die onze pupillen en junioren beleven aan het spel. Ondersteund door vrijwilligers en ouders. In de middag gaat het verder met het optreden van onze heren en dames die met passie onze velden bespelen.

Het voetbalplezier straalt er vanaf en tot in de verre omtrek hoor je de aanmoedigingen van onze supportersschare. We gaan er voor en liefst voor de volle winst van ons clubje. Na afloop ouwehoeren we er naar harte lust op los en maken we de fantastische dag compleet. Dromen doe ik hievan!

• Maar helaas is dit nu nog even dromen tegen beter weten in. We zijn nog zeer beperkt in onze bewegingsruimte door de pandemie waar we mee te maken hebben.

Toch is het mooi dat we als club de schouders eronder zetten daar waar we nog wel de ruimte hebben!

De trainingen worden goed bezocht. De trainers en coaches doen er alles aan om dit te continueren ondanks de wisselende regelgevingen waar we inmiddels mee te maken hebben gehad. Een dikke pluim voor al dit werk!!! Onder moeilijke omstandigheden weten ze de teams prima te motiveren en het mogelijk te maken de contacten toch nog een beetje te onderhouden. Als ik het zo vergelijk met andere verenigingen zijn we hierin zeer actief.

Ook de diverse commissies en vrijwilligers zitten niet stil en werken achter de schermen hard aan de  toekomst. Ondanks dat sommige activiteiten volledig zijn stilgelegd weet ik dat op allerlei fronten wordt gewerkt om er klaar voor te zijn wanneer we weer mogen.

Binnen het bestuur hebben we maandelijks een vergadering die via teams gevolgd kan worden door de bestuursleden. We vinden het belangrijk dat we onze maandelijkse contactmomenten blijven houden. We zien ook dat dit heel belangrijk is om onze club op een goede manier door deze lock-down  heen te loodsen. En dat gaat lukken, dat garanderen we. Blij ben ik met de versterking in ons bestuur. Mirella heeft zich kandidaat gesteld zodat nu ook onze snel groeiende dames afdeling vertegenwoordigd gaat worden in het bestuur.

Na de grote verbouwing en verduurzaming in het afgelopen jaar zitten we er als club “pico bello” bij. Een accommodatie waar we super trots kunnen zijn. Complimenten aan iedereen die daar zijn steentje aan heeft bijgedragen!!!

Ondanks de situatie waarin we zitten is het toch fijn te zien dat we een hechte club zijn. Dat er nog zoveel gedaan wordt door de vele vrijwilligers. Ik vind dit echt klasse! Het is nog even doorbijten met de beperkingen die er nu nog zijn, het is niet anders. Toch ben ik er zeker van dat ons geduld zal worden beloond.

We hebben een prachtige club, we staan er goed voor en zullen straks sterk uit de startblokken schieten.

Tot snel,

Peter Vermeulen , voorzitter vv Lewedorpse Boys