• JO10
  • De zomervakantie staat voor de deur. In de maand juni speelden de teams enkele toernooien en de MO13 en MO17 deden mee aan een Champions MO toernooi voor de hoogst geplaatsten in de reguliere competitie. Ook nog aanvullend een verslag van de JO09.

JO10: De JO10-1 en JO10-2 namen als een mix team deel aan een toernooi in Strijen. Enthousiast vertrokken de spelers al om 07.30 uur richting het toernooi. We hadden de volgende spelers in ons team ter beschikking: Andrew (aanval), Jesper (verdediging), Stan (verdediging), Sem (Keeper),  Jurre (middenveld), Roy (aanvaller), Matthijs (middenveld) en Ferry (middenveld). De openingswedstrijd tegen Unitas eindigde in een gelijkspel (2-2), gevolgd door een 3-1 overwinning tegen SSS.

• De laatste groepswedstrijd tegen Strijen resulteerde opnieuw in een gelijkspel (2-2), waardoor het team als tweede in de groep eindigde en zich plaatste voor de halve finale. In de halve finale stond het team tegenover Blijdorp. Het werd een spannende wedstrijd die eindigde in een 1-1 gelijkspel, waarna strafschoppen de beslissing moesten brengen. Jurre en Stan scoorden hun strafschoppen, terwijl Blijdorp er vier miste. Dit bezorgde het team de overwinning en een plek in de finale.

In de finale troffen ze opnieuw SSS. In een enerverende wedstrijd wisten ze met 2-1 te winnen en zo het toernooi op hun naam te schrijven. We zijn trots op de mannen die een fantastische prestatie hebben neergezet! Onze verdediging stond weer goed, onze keeper heeft een paar mooie reddingen gedaan, het middenveld en de aanval waren ook erg enthousiast en konden domineren. Dankzij goed teamwerk kon Jurre 9 doelpunten maken en Roy 2.

MO13: Voor de MO13-1 stond de door de KNVB georganiseerde Final League op het programma. We mochten te Middelburg in allemaal wedstrijden van 15 minuten aantreden tegen respectievelijk Zeelandia Middelburg MO13-1, VOAB MO13-1, DIA MO13-1, Binnenmaas MO13-1 en FC Tilburg MO13-1. Allemaal ploegen die top 3 waren geëindigd in de diverse 1e klassen. Oftewel we konden aan de bak. In de eerste wedstrijd mochten we direct aantreden tegen de voor ons enige bekende tegenstander Zeelandia Middelburg MO13-1. In de eerste 5 minuten oogden we nog wat slap, maar daarna kwamen we na een eerste grote kans voor Sam beter in de wedstrijd. In de 11e minuut dacht de keepster van Zeelandia Middelburg de bal rustig op te gaan halen in de hoek van het strafschopgebied. Dit was echter buiten Jet gerekend die als een duveltje uit een doosje de bal achterna snelde en de bal vervolgens met een prachtige krul uit een zeer moeilijke hoek in het  doel schoot. In de rest van deze eerste wedstrijd kwamen we niet meer in de problemen en waren de eerste 3 punten binnen.

De tweede wedstrijd mochten we aantreden tegen VOAB MO13-1. Direct in de eerste minuut  kwamen we via een doelpunt van Sam uit een corner van Milou op 1-0 voor. De rest van deze wedstrijd speelde zich voornamelijk af op de helft van VOAB, waarbij we zelf bijna niets weg gaven. Eindstand: 1-0 en ook de 2e wedstrijd werd verdienstelijk en meer dan terecht gewonnen.

Zonder rust stond direct daarna de 3e wedstrijd op het programma. Een wedstrijd tegen DIA. Tegen deze tegenstander hadden we het zwaarder en ging het behoorlijk gelijk op. Net toen we dachten dat het op doelpuntloos gelijkspel zou eindigen sloeg DIA helaas voor ons bij de laatste snelle uitbraak 30 seconden voor tijd genadeloos toe en stonden we helaas met lege handen.

Gelukkig hadden we nu 20 minuten rust, waardoor de meiden het energieniveau weer op peil konden brengen en we ondanks de nederlaag in de 3e wedstrijd de positieve flow konden benoemen.

De 4e wedstrijd mochten we aantreden tegen Binnenmaas MO13-1. Vanaf het begin waren we de bovenliggende partij en stonden we via doelpunten van Jet (2×), Esje en Sam binnen 10 minuten met 4-0 voor, wat tevens de eindstand en een nieuwe driepunter betekende. Direct na deze wedstrijd mochten we zonder pauze voor onze 5e en laatste wedstrijd tegen (het wel uitgeruste) FC Tilburg MO13-1 aantreden. Een wedstrijd waarbij de eindwinst van de Final League op het spel stond!!!

Helaas voor ons kwamen we vrij snel op een 0-2 achterstand. We bleven echter knokken voor een goed resultaat. Helaas voor ons resulteerde dit pas in de 15e minuut tot de aansluitingstreffer via Lizzi en kregen we geen gelegenheid meer op meer.

Na afloop overheerste bij de meiden duidelijk de gemiste unieke kans om de Final League van de 1e klasse op hun naam te zetten. De complimenten die wij als coaches in de kleedkamer na afloop aan de meiden gaven, konden de meiden op dat moment nog weinig bekoren omdat de teleurstelling duidelijk overheerste.

Hopelijk komt het besef nu wel dat ze vandaag echt als team uitstekend hebben gepresteerd en een heel mooi resultaat hebben geboekt!!!

JO09:

Vandaag, na een maand zonder wedstrijden, onze laatste wedstrijd. Met een heerlijk temperatuurtje en een volle bezetting van alle 7 de spelers begonnen we aan de wedstrijd tegen Wolphaartsdijk. Er werd in de eerste helft goed overgespeeld, goed verdedigd en met vlagen werden er ook goede aanvallen op de mat gelegd. Aan het einde van de eerste helft was het meer dansen als voetballen

Ruststand 2-2 (2x Danilo)

De 2e helft kwam Wolphaartsdijk wat beter uit de kleedkamer waardoor ze 3x scoorden, daarna scoorden wij 2x (Milan en Jolie) en zetten we aan voor de eindsprint. Wolphaartsdijk scoorde echter nog de 6-4! Goed gespeeld, einde seizoen.

MO17: (Finale league)

4 punten uit 5 wedstrijden, zat meer in, beetje pech en op het einde brak de conditie wat op, de derde helft was dat weer over.