• Op vrijdag(avond) 23 augustus start het Memorial weekend. Een weekend waarbij we met zijn allen stilstaan bij alle Lebo-mensen die ons ontvallen zijn. Op vrijdag 23 augustus komt voetbalvereniging Lewedorpse Boys in actie voor Make-A-Wish middels een benefietavond. Erevoorzitter Sjaak de Kooning is helaas op 15-05-2017 overleden aan de gevolgen van blaaskanker. Terugkijkend op Sjaak zijn leven, komen de goede doelen acties die hij heeft opgezet naar boven drijven. Zo heeft hij in het verleden onder andere acties opgezet voor Stichting Doe een Wens, de overlevende van de vuurwerkramp in Volendam en Support Casper.  Met deze acties in gedachten, hebben wij besloten om een jaarlijkse benefietavond te organiseren met ieder jaar een ander goed doel. Vorig jaar Support Casper met een uiteindelijke opbrengst van circa € 3.400,-. Dit jaar dus de Stichting Make-a-Wish. tijdens deze benefietavond zal er een voetbalwedstrijd gespeeld worden tussen Lebo 1 en Excelsior JO19 en zullen er diverse activiteiten plaatsvinden die donaties zullen opleveren ten behoeve van het goede doel. Wij hopen dat u ons wilt helpen om een mooi bedrag op te halen voor Stichting Make-a-Wish. Met uw donatie draagt u bij aan een kinderwens. KLIK HIER indien u wilt doneren aan deze axtie.