• Het seizoen is al een maand ten einde (wat was het een mooie slotdag), de zomerstop is in volle gang en volgende week beginnen ook de zomervakanties in het zuiden van het land.
  Ondanks dit alles wordt er achter de schermen toch nog af en toe vergaderd, want.......... op 1 december van dit jaar bestaat vv Lebo 75 jaar.
  De jubileum-commissie is druk bezig met het brainstormen over dit "Rodium" jubileum. Welke activiteiten willen we organiseren en niet onbelangrijk wanneer.
   
  De grove lijnen zijn al zichtbaar. Nu moeten deze nog gestroomlijnd worden tot een mooi, leuk en gezellig jubileum jaar.
 • Veel kunnen we er nog niet over vertellen, maar zet een aantal data alvast in je agenda, zodat je niets hoeft te missen.
   
  Op vrijdagavond 6 december 2019 zullen we eerst ons verjaardagsfeestje vieren met de jeugd en op zaterdagavond 7 december zullen we dit doen met al onze overige leden. Hoe deze avond eruit gaat zien...? Daar zullen we later dit jaar nog op terug komen.
  Dan zal er aan het eind van het seizoen in het week van 5 t/m 13 juni 2020 ook diverse activiteiten worden georganiseerd. Deze week zullen naast activiteiten voor de jeugd zeker ook in het teken staan van het hele "voetbal"gezin/familie en niet te vergeten "Goud van Oud". Wat dit allemaal in gaat houden blijft nog even een verrassing. Na de jaarwisseling zullen we hierover, via diverse media kanalen van Lebo meer informatie geven.