• Robert de Jonge Memorial Bedrijven toernooi

• In 2016 werd voor de eerste keer het Robert de Jonge Memorial Bedrijventoernooi gehouden op vrijdagavond 3 juni 2016. Op 9 juni 2017 volgde de 2e editie en op 8 juni 2018 de 3e editie met een record aantal van 16 deelnemende teams.

Robert was bestuurslid, clubfotograaf, teamlid van Lebo 2 zon. (alias Lebo 3), drijvende kracht achter de sponsorcommissie, maar bovenal vriend van de club.

Na het plotseling overlijden van Robert in augustus 2014 hebben een aantal teamgenoten samen met de sponsorcommissie in het voorjaar van 2016 de koppen bij elkaar gestoken om de gedachte aan Robert levendig te houden door een combinatie te maken van twee dingen waar hij zeer gedreven in was, te weten voetbal en de sponsorcommissie. Hieruit is het bedrijventoernooi ontstaan, ter ere van Robert.

• Voor de vierde maal organiseert VV Lewedorpse Boys het Robert de Jonge Memorial Bedrijven toernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 7 Juni 2019 aan het Sportpark op de Korenweg 5b te Lewedorp. Aanvang van de eerste wedstrijden is om 18:30.

Wij willen u graag uitnodigen als Sponsor om met uw team deel te nemen aan dit toernooi. Wilt u met uw team meedoen, maar heeft u bijvoorbeeld te weinig spelers, laat het ons weten dan is er de mogelijkheid om combiteams samen te stellen.
    Wanneer u met een team mee wilt doen aan het toernooi dan graag opgeven voor 30 Mei 2019. Er kunnen maximaal 16 teams meedoen. Vol = Vol

Aanmelden of voor vragen: sponsorlebo@gmail.nl of tel. 06-28849161 (Blaas Meulmeester)

KLIK HIER voor de flyer en opgaveformulier

Foto's van eerdere edities zijn te vinden in het fotoalburm