• Robert de Jonge Memorial Bedrijven toernooi

 • In 2016 werd voor de eerste keer het Robert de Jonge Memorial Bedrijventoernooi gehouden op vrijdagavond 3 juni 2016. Op 9 juni 2017 volgde de 2e editie en op 8 juni 2018 de 3e editie met een record aantal van 16 deelnemende teams.

  Robert was bestuurslid, clubfotograaf, teamlid van Lebo 2 zon. (alias Lebo 3), drijvende kracht achter de sponsorcommissie, maar bovenal vriend van de club.

  Na het plotseling overlijden van Robert in augustus 2014 hebben een aantal teamgenoten samen met de sponsorcommissie in het voorjaar van 2016 de koppen bij elkaar gestoken om de gedachte aan Robert levendig te houden door een combinatie te maken van twee dingen waar hij zeer gedreven in was, te weten voetbal en de sponsorcommissie. Hieruit is het bedrijventoernooi ontstaan, ter ere van Robert.

   

 • Voor de vierde maal organiseerde VV Lewedorpse Boys het Robert de Jonge Memorial Bedrijven toernooi. Dit toernooi werd gehouden op vrijdag 7 Juni 2019 aan het Sportpark op de Korenweg 5b te Lewedorp. (2020 niet doorgegaan i.v.m. coronacrisis)

  Toernooi in 2021: Info volgt

 •  

  Foto's van eerdere edities zijn te vinden in het fotoalburm

  1e Editie (KLIK HIER

  2e Editie (KLIK HIER)