• Op zaterdag 21 oktober jl. hadden we ons 25ste Profile Jeugdtoernooi. Een mijlpaal sinds ons samenwerkingsverband (1991). Intussen is het Profile jeugdtoernooi een begrip in Zeeland. Ooit begonnen op de zaterdag bij aanvang van de competitie. Omdat de zomervakanties gespreid werden, is er toen gekozen om doordeweeks mini-toernooien te organiseren. 

 • Dit jaar is gekozen om de vrije zaterdag in de herfstvakantie te benutten. Gezien de reacties voor herhaling vatbaar.

  Toch kan ons toernooi niet zonder een trouwe sponsor, Profile Car & Tyreservice Zeeland. Al 25 jaar kunnen we rekenen op de fam. Murre. Dankzij Profile kunnen we dit toernooi jaarlijks organiseren. Tijd om Profile Car & Tyreservice Zeeland aan u voor te stellen:

  Profile Car & Tyreservice Zeeland heeft al bijna 60 jaar ervaring in banden en alles wat daarmee te maken heeft. De historie begint in 1964 als Tissink Bandenservice. In 1968 jaar raakt Jan Murre verzeilt in de bandenhandel bij zijn toenmalige werkgever Tissink. Na het overlijden van de heer Tissink in 1980 neemt Jan Murre de zaak over en zijn zoon Gerco komt de gelederen versterken.

  Tissink wordt groot door kwaliteit, service en het vooroplopen in alle technische ontwikkelingen binnen de bandenbranche. Maar de kennis en klantgerichtheid van de werknemers binnen het bedrijf, vormen tot de dag van vandaag de absolute kracht.

  Tissink bestaat van oorsprong uit twee Profile Tyrecenter vestigingen: Middelburg en Goes. In 2006 worden de drie vestigingen van Kole en Luctor in Zeeuws-Vlaanderen overgenomen en zullen verdergaan onder de naam Profile Tyrecenter Luctor. De filialen zijn op dat moment gelegen in Terneuzen, Hulst en Oostburg.

  Op 1 september 2008 treedt Enrico Plasschaert toe tot de directie en treedt Jan Murre af. De directie wordt vanaf dan gevoerd door Gerco Murre en Enrico Plasschaert. In 2015 worden vestiging Terneuzen en Oostburg samengevoegd tot één filiaal in Terneuzen en wordt de naam gewijzigd in Profile Car & Tyreservice Zeeland. 

  Begin 2019 wordt ook de vestiging Hulst toegevoegd aan de vestiging Terneuzen, om de beste kwaliteit voor nu en in de toekomst te kunnen bieden. Zo zijn er hedendaags drie allround servicebedrijven, die het beste kunnen bieden op bandengebied en auto onderhoud!

  Sinds 2023 word de directie gevoerd door Gerco Murre en in september 2023 is Stanley Autoservice toegevoegd aan de vestiging in Goes.