• Met nog één speelronde te gaan in de dames-vrijdagavond competitie is er een mogelijkheid dat er twee Lebo teams met de spreekwoordelijke schaal naar Lewedorp terug keren. De dames van ST Lebo/SVN/Patrijzen 18+ 1 spelen a.s. vrijdagavond hun wedstrijden op sportpark de Zuudoek in ’s-Gravenpolder. Zij staan met nog 3 wedstrijden te gaan 3 punten voor op concurrent ST Luctor Heinkenszand / Apllo'69 / DWO'15 VR18+1. Als het in eerste twee wedstrijden nog niet is gebeurd, dan zal om 20:30 uur de beslissing vallen in een onderling duel tussen beide teams.

    De dames van ST Lebo/SVN/Patrijzen 18+ 2 gaan op bezoek in Kwadendamme waar zij een voorsprong van 5 punten verdedigen op achtervolger Vivoo VR 18+ 1. ST Luctor Heinkenszand / Apllo'69 / DWO'15 VR18+ 2 en Hulsterloo VR18+ 1 volgen daar achter op resp. 1 en 2 punten. Hier is het dus nog spannend en is dus nog van alles mogelijk.

  • Mochten één of beide damesteams met het kampioenschap naar huis komen, dan zal dit die avond nog worden gevierd in de kantine aan de Korenweg.

  • Huldiging van de damesteams in mei 2022