• Ondanks dat er de afgelopen seizoenen weinig is gevoetbald is de sponsorcommissie niet stil blijven zitten en zijn zij trots om weer een aantal nieuwe sponsoren aan uw voor te stellen. De volgende sponsoren hebben zich (weer) voor 3 jaar aan ons verbonden:

 • C-Port

  C-Port is een (Haven)logistieke personele dienstverlener en is met recht thuis in de haven. Met kantoren in Vlissingen en Rotterdam, bieden zij hun opdrachtgevers optimale arbeidsflexibiliteit met behoud van vakmanschap. Zij informeren u middels hun website graag over hun dienstverlening, werkzaamheden, vacatures en meer. (https://c-port.nl/)

 • Kijk op Drank

  Voor een goed advies voor een lekker flesje wijn of een heerlijk biertje, ga dan eens langs bij úw Topslijter Marco Wagenaar.

  J.A. van der Goeskade 1
  4461 BH GOES
  NEDERLAND
  0113-745045
  (https://www.kijkopdrank.nl/)
 • Heftruckservice de Vlieger

  “Waar service geen afdeling is, maar een mentaliteit” 

  24-uur bereikbaar en direct contact met één van onze vaste servicemonteurs om onder andere stilstand en faalkosten te voorkomen. Van distributiegigant tot midden- en kleinbedrijf.

  Als officieel dealer van de A-merken Still en Hyster bieden wij een totaaloplossing in elk marktsegment. Een compleet productgamma van vorkheftruck tot pallettruck en magazijnstelling tot fleet-managementsysteem, maken Heftruckservice de Vlieger de grootste intra-logistieke dienstverlener van Zuidwest-Nederland. (https://www.devliegerheftrucks.nl/home/)

 • S & W Consultancy

  S&W Bouwkundig Ingenieurs maakt het projectontwikkelaars, architecten en aannemingsbedrijven in de woning- en utiliteitsbouw een stuk gemakkelijker. Zij nemen het vervelende werk van u over, door alle berekeningen te maken die nodig zijn voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. Passend binnen uw tempo en hoge kwaliteitsnormen. (https://www.s-w.nl/)

 • Buurtsuper Lewedorp

  Geen onbekende in de sponsoring van Lewedorpse Boys, echter alleen een andere naam. De supermarkt met een ruim assortiment is al sinds jaar en dag te vinden aan de Burg. Lewedstraat 7 in Lewedorp