• De sponsorcommissie is trots om weer een aantal nieuwe sponsoren aan uw voor te stellen. De volgende sponsoren hebben zich (weer) voor 3 jaar aan ons verbonden:

 • Bison International 

  Bison International is gevestigd in Goes en produceert diverse soorten lijm. Ze zijn vooral bekend van de Bison Kit en de Poly Max

 • Turks & Zo

  Turks restaurant in Lewedorp, burgemeester lewestraat 3. Ook bezorging.

 • Capello

  Capello, de Zeeuwse specialist bedrijfskleding, drukwerk, sign en design. Bij Capello geloven we in een persoonlijke aanpak, van advies tot levering. Door ons brede assortiment kun je vanaf het starten van een bedrijf tot het restylen van je bedrijfspand bij ons terecht. Wij zorgen dat je herkenbaar bent. Niet me een dertien-in-een-dozijn oplossing maar met maatwerk. Wij zeggen niet voor niets: "Laat zien wie je bent".

 • Aannemersbedrijf Fraanje

  Het verbeteren van de kwaliteit van onze leefomgeving, dat is de ambitie van Fraanje. Zowel op korte als lange termijn. Dit streven wij na door te ontwikkelen op het gebied van wonen, werken, beleven en duurzaamheid. Tijdens het bouwproces betrekt Fraanje alle partijen actief bij de planning, zodat wij het optimale uit de beschikbare leefruimte kunnen halen. Niet alleen individuele leefwensen, maar zeker ook deze van de gehele samenleving dragen bij aan ons handelen.

 • Veldsink Advies groep

  Veldsink Adviesgroep is een familiebedrijf dat sinds 1979 klaar staat voor haar relaties op het gebied van onafhankelijk financieel advies.

  We kiezen samen met onze relaties voor een langdurige vertrouwensrelatie: ‘Door onze betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant schetsen wij waar de daadwerkelijke behoeftes liggen, leveren wij een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust.’

  Veldsink Adviesgroep geeft inzicht in de gelopen-, huidige-, en toekomstige – financiële – risico’s. Met deze risico’s in beeld creëren we oplossingen op het gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Ons doel: het ontzorgen en beschermen van zowel privésituaties als zakelijke belangen.