• Sinds 1991 is er een jeugdsamenwerking tussen Lebo en SVN. Later is ook Borssele aangesloten. Dit resulteerde in een samenwerkende jeugd organisatie (SJO) Lebo/SVN/VVB. Helaas kent Borssele geen jeugdafdeling meer. Afgelopen seizoen waren er, om reden van aantallen jeugd en leeftijdsindeling, ST teams (samenwerkende teams) samengesteld met SJO en Patrijzen en binnen de meidenteams ook met Arendskerke. Alles met positieve reacties. Binnen de besturen van Lebo, SVN en Patrijzen is dan ook besloten om vanaf het seizoen 2022-2023 een algehele jeugdsamenwerking aan te gaan tussen Lewedorpse Boys, sv Nieuwdorp en vv Patrijzen, onder de naam:

  SJO LEBO/SVN/PATRIJZEN

 • Er zijn 2 basisafspraken gemaakt:

  • De basisschooljeugd traint en voetbalt de wedstrijden zoveel als mogelijk op eigen dorp. Dit is wel afhankelijk van de definitieve aantallen binnen de leeftijdsgroepen. Afwijkingen zijn mogelijk
  • Primair vindt er een indeling plaats op leeftijd. Er worden geen selectieteams gevormd. Daarna wordt gekeken op basis van aantallen etc. voor definitieve samenstelling teams

  Op dit moment zijn de jeugdcommissies bezig met de samenstelling van de teams en betrokken leiders/trainers, opgave teams bij KNVB en wedstrijslocaties, samenstelling jeugdcommissie en technische commissie.

  Er zal zo veel als mogelijk een evenwichtige verdeling plaats vinden betreffende wedstrijd- en trainingslocaties. Vooral m.b.t. de trainingen dient rekening te worden gehouden met voorkeuren van trainers en hun eigen trainingen bij de senioren. Dit kan resulteren bij trainingen op 1 locatie.

  In het seizoen 2022-2023 zal de samenwerking met Arendskerke/Lebo/Patrijzen/SVN op het gebied van meidenvoetbal worden voortgezet in de vorm van samenwerkende teams (ST). Ook hier is de intentie uitgesproken dat Arendskerke richting de toekomst onderdeel zal gaan uitmaken van het damesvoetbal. Tussen Lebo/SVN/Patrijzen is deze samenwerking reeds van kracht voor 2022-2023.

  Medio juli volgt het informatieboekje.

  Besturen Lebo/SVN/Patrijzen