• Ieder kind moet kunnen dromen van Oranje. Ook als er even geen geld is. Er zijn mogelijkheden om toch mee te doen en misschien wordt hij/zij over een aantal jaren wel de nieuwe Virgil van Dijk of Lieke Martens. Niemand hoeft buitenspel te staan.

  Sporten wil je blijven doen, ook als je geldzorgen hebt. Niet iedereen kan de contributie betalen. Tegenwoordig hebben vele gezinnen te maken met financiële problemen. Dat is niet vreemd in tijden van inflatie en hoge energierekeningen. Lewedorpse Boys is daarom aangesloten bij het Niemand Buitenspel programma. Een initiatief dat blijven sporten mogelijk wil maken voor iedereen, ook in financieel moeilijke tijden.

 • Het Niemand Buitenspel programma maakt zich sterk om zoveel mogelijk kinderen te laten voetballen. Want voor 1 op de 11 kinderen is dat niet vanzelfsprekend. Omdat er even geen geld voor is. Zonde toch?

  Wil je kind graag voetballen? Maar is er even geen geld om de contributie te betalen? Of om voetbalschoenen te kopen? Dan laten we je niet buitenspel staan. Want gelukkig zijn er veel mogelijkheden waardoor kinderen toch kunnen voetballen. Zo zijn er lokale en landelijke voorzieningen die een oplossing kunnen bieden om toch te kunnen blijven voetballen.

  Check dan anoniem de voorzieningenwijzer om te zien welke regelingen er in jouw gemeente zijn. En hoe je ze kunt aanvragen!

  Hulp nodig?

  Vind je het fijn dat iemand je helpt bij het aanvragen van deze voorzieningen? Onze Financieel Contactpersoon (Ryan Dekker - penningmeester) van Niemand Buitenspel helpt je graag.

  Kijk wat voor jou mogelijk is!

  Via het aanmeldingsformulier kun u, u aanmelden bij onze vereniging en het Niemand Buitenspel programma. Mail het ingevulde formulier naar de penningmeester.