• Memorials: NAC JO13 en ADO JO11 behalen 1e plaats

30 aug 2019
  • "Wat een voetbalfeest" was een veelgehoorde zin langs de lijn op 24 en 25 augustus. Op zaterdag speelden de JO13 om de spreekwoordelijke eer. Onder warme omstandigheden speelden de teams 35 minuten, met daarna ook gelijk een penaltyserie. Laatstgenoemd bracht ook een eindstand op, de winnaar kreeg 3 punten, de nummer 2 kreeg twee punten en de nummer 3 kreeg 1 punt. Deze werden opgeteld bij de wedstrijdpunten. NAC won alle wedstrijden (JVOZ 2-0, Excelsior 3-0, Bevelandse Selectie 4-0, ADO 4-1). Speler Sarfo van NAC werd tot beste speler uitgeroepen, keeper Jesper van Excelsior was de beste onder de keepers.

• Het was de afsluiting van een mooie dag, het 12e Stefan Moens memorial. De omstandigheden op zondag tijdens het 10e Roel Franse toernooi waren tropisch te noemen. Toch hadden de spelertjes van de deelnemende ploegen (ADO, NAC, Excelsior, JVOZ en de Bevelandse Selectie) er zin in. ADO ging er met de 1e prijs vandoor, na een ongeslagen reeks en een 2e plaats in de penaltyreeks. Complimenten waren er voor de Bevelandse selectie, die zowel op zaterdag als zondag in doelsaldo bijna alles onder de 10 hielden. Complimenten ook aan de scheidsrechters, onder leiding van Gerard, die helaas op zondag (!) 2 afmeldingen kreeg. Dank ook aan alle vrijwilligers.

In de PZC ook nog een prachtig redactioneel artikel, KLIK HIER

De foto's van beide dagen zijn terug te vinden in het fotoalbum.