• Het zal iedereen niet ontgaan zijn: dit seizoen speelt onze SJO-jeugd in dezelfde wedstrijdoutfit en de leiders/trainers zijn voorzien van een coachjas. Zeker lekker in deze koude maanden. Natuurlijk gaat dit niet vanzelf. De sponsorcommissies hebben vele sponsoren bereid gevonden om onze jeugd te steunen. 

  • Zo ook Linksbuilding.nl, het bedrijf van onze jeugleider/trainer Mike Heesters. Het bedrijf is terug te vinden op de mouw van de coachjassen. Een nadere kennismaking:

    Linksbuilding.nl is gespecialiseerd in linkbuilding en SEO-diensten. Onze primaire dienstverlening omvat het helpen van websites om hoger te ranken in Google door het aanbieden van backlinks. Deze backlinks worden beheerd via een overzichtelijke in eigen beheer ontwikkelde tool via Linksbuilding.nl​​.

    De werkwijze van Linksbuilding.nl houdt in dat klanten geschikte rubrieken voor hun websites kunnen selecteren op verschillende websites en startpagina's, waarbij links direct online worden geplaatst​.

    Naast het verstrekken van de mogelijkheid tot het plaatsen van backlinks, hamert Linksbuilding.nl bovendien bij klanten ook graag op het belang van zowel On-Site als Off-Site SEO voor een betere online zichtbaarheid​​ en vooral vindbaarheid. Hiermee is Linksbuilding.nl beschikbaar voor klanten in elke niche.