• Roy Verhage
  • We zitten bijna op de helft van de competitie. Alleen Dauwendaele moet nog worden ingehaald (thuis, op 17-02). SSV’65 was de 1e wedstrijd van de competitie, SSV trok toen aan het langste eind, waarbij een gelijkspel voor Lebo toen tot de mogelijkheden behoorde. Dit keer was het anders. “Niks op af te dingen”, aldus SSV coach Rohan de Geus in de PZC. Toch was SSV zich bewust van het belang van de wedstrijd, en dat bleek ook wel gezien de inzet, na het grote verlies een week eerder tegen RCS. De aanvullende opmerking “We hadden meer tegenstand verwacht van Lebo’’ na de wedstrijd toch ook de constatering dat Lebo niet de tegenstand kon bieden die eigenlijk vooraf verwacht werd, ook door de supporters. Casper van Sabben maakte al in de twaalfde minuut de 0-1. Roy Verhage benutte de penalty, 1-1, maar door treffers van Deladier Pereira en Mees Boogert leidde SSV’65 bij rust al met 1-3. Jeroen de Wild tekende na 60 minuten voor de 1-4 en ook van Sabben mocht vanaf de strafschopstip aanleggen, 1-5. Het gat met de onderste 4 en naar boven toe is groter geworden. Overbrugbaar? Het blijft een uitdaging, maar voorlopig kun je concluderen dat Zaamslag, Vlissingen, Wolfaartsdijk en Lebo gaan uitmaken wie nacompetitie gaan spelen of wie rechtstreeks naar de 4e klas gaat.