• "Lekker een potje voetballen op zaterdagmiddag"

2 jun 2021
  • Tijd om de 'stoute' schoenen aan te trekken?

Voetballen bij Lebo betekent niet alleen trainen en wedstrijdjes spelen, ook de derde helft vormt voor velen een welkome afwisseling na de werkweek . Bij Lebo ben je onderdeel van een rood-witte familie met éénzelfde passie. Het betekent voor onze jeugd misschien wel de start van een glansrijke voetbalcarrière in de JO-7 of het betekent het niet afscheid kunnen nemen van het spel door mee te doen bij de senioren, op hoger of voor sommigen op een wat lager niveau.

Een heel team aan vrijwilligers staat klaar om jou te helpen met je passie. We zijn dan ook trots op het complex, onze vrijwilligers, de supporters, de sponsors, een grote club aan ambassadeurs, maar natuurlijk ook op onze spelers.

Gaat het weer kriebelen en is het tijd om de "stoute' schoenen weer aan te trekken? Meld je nu aan via: Het invullen van het aanmeldformulier of secretaris@vvlebo.nl. Ook kun je contact op nemen met 1 van de bestuursleden (klik hier)