• Kees Duitemeijer (volgend seizoen FC Axel) zag zijn team met 1-0 winnen
  • “Het was een gestolen overwinning van onze ploeg tegen GPC’’, waren de woorden van Tom Huijskens na de benauwde 1-0-zege van Lebo op GPC. Gezien de stand op de ranglijst, en de wedstrijden op de andere velden, zouden 3 punten een welkome aanvulling zijn op het totaal. Het was Dylan van Hove die na 10 minuten Lewedorpse Boys, na een mooie actie, op voorsprong zette, 1-0. De boys waren op een hobbelig en moeilijk bespeelbaar veld voor rust de bovenliggende partij. GPC was aanvallend pover en eigenlijk had Lebo met een ruimere marge de rust in moeten gaan. De tweede helft gaf een ander beeld te zien. GPC ging op zoek naar de gelijkmaker, Lebo liep terug en kwam er aanvallend niet meer (of te weinig?) uit. Soms was het kunst- en vliegwerk voor onze LeBo-keeper Jens Meulmeester, maar hij hield GPC een aantal keer van scoren af en Stan de Hond voorkwam op de doellijn een GPC doelpunt. GPC had zeker meer verdiend in deze sportieve wedstrijd, maar zal, gezien het vertoonde spel van het team, zeker nog punten gaan pakken. Blijdschap en opluchting voor alles wat Lebo heet na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter van den Bergen, die in deze sportieve wedstrijd maar 2x geel moest uitdelen, eerlijk verdeeld over beide ploegen. Volgende week Veere uit, verdere toelichting niet nodig, toch?