• Vrijdagavond 8 oktober stonden er voor de Lebo vrouwen 2 wedstrijden op het programma. De dames 18 + speelden thuis tegen HKW'21, de vrouwen 30 + eveneens thuis tegen de ervaren ploeg vrouwen uit Nieuwland.

Bij de dames 18+, kon HKW'21 het de eerste 20 minuten aardig bijbenen, daarna kon je zien dat onze vrouwen al wat langer samenspelen en verder zijn in hun ontwikkeling.

• Mieke Nieuwenhuizen opende na een lange solo de score, met 4 keer Joy en nog 1 maal Mieke, en tussendoor een tegendoelpunt, gingen we met een stand van 6-1 rusten. Met in de tweede helft Bianca op doel voor Anouk, was het eerste kwartier duidelijk voor HKW'21, zij kwamen goed uit de kleedkamer, en kwamen zelfs terug tot 6-3. Maar Joy deze avond niet af te stoppen trof daarna nog 2 keer doel, Nadat HKW'21 hun vierde hadden gemaakt, bracht Anouk de 9-4 eindstand op het scorebord.

Vrouwen 30+ begonnen met Marilou op doel, die eerste doelvrouw Vivian verving. Na 10 minuten wedstrijd kwam Nieuwland op voorsprong 0-1. Voor rust trok Lebo de stand weer recht 1-1. Na rust Joyce op doel voor Marilou, liep het allemaal wat soepeler voor onze vrouwen. Met nog een paar goede reddingen van Joyce, en 3 doelpunten van onze zijde, werd uiteindelijk ook deze partij winnend afgesloten met 4-2. De doelpunten werden gescoord door, Mirella, Maria, Melissa en Judith.