• Lebo 75 jaar voetbalquiz

• Vanaf 6 april gaan we de Lebo 75 jaar-quiz organiseren, 4 weken lang. Op maandag t/m vrijdag zal op de website een vraag worden gesteld, één voor de leeftijdscategorie tot/met 16 jaar (t/m JO15) en één voor de volwassenen-categorie. Er zullen dus in totaal 20 vragen zijn per categorie. Omdat je dus de tijd hebt om het antwoord te vinden, zullen de vragen een hoge(re) moeilijksheidsfactor hebben (denken we).

• + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + + +

De antwoorden kun je noteren op klik hier (word-document) of klik hier (pdf-document). Pas na vraag 20 (op 1 mei a,s,) kun je alle antwoorden in 1x versturen naar een quiz@vvlebo.nl. Bewaar dus je antwoorden goed op papier of pc!

Iedereen mag meedoen: leden, niet-leden, opa's/oma's, broers/zussen, kortom: iedereen!

Voor de winnaar, nummer 2 en nummer 3 is er een leuke prijs te winnen!