• Roy Verhage; doelpuntmaker deze middag
  • RWB-Lewedorpse Boys: 2-1

    ,,Een grote ontgoocheling. We waren zeventig minuten minimaal gelijkwaardig of beter, maar we geven het gewoon in de eerste twintig minuten weg’’, aldus een balende LeBo-trainer Mick in de PZC. Een LEBO supporter: “ we geven het in de eerste 5 minuten onnodig weg”. In Waalwijk kwam LEBO dus door een goal van Kevin Remie al binnen twee minuten met 1-0 op achterstand. Trainer Mick Vujovic: ,,Een inschattingsfout. Ik wist dat ze snelle buitenspelers hadden.  De bal werd voorgegeven en  binnen gewerkt.’’ Voorafgaand aan de 2-0 van Owen werd er verkeerd ingestapt. Via Roy Verhage, die een afgeslagen bal met links op zijn slof nam, kwam LeBo na een halfuur terug tot 2-1. Daarna was het volgens Vujovic wachten op de 2-2, LEBO kreeg maar kansen maar deze werden niet omgezet in een doelpunt.

  • De tweede helft voetbalde er nog maar één ploeg, maar LeBo kreeg geen loon naar werken. RWB eindigde het duel met tien man, nadat een speler zijn tweede gele kaart kreeg. Volgens velen een strafschop, ook LEBO trainer baalde er van dat daarbij geen strafschop aan LeBo toegekend werd. ,,De scheidsrechter gaf de bal gewoon aan de keeper. Maar daar verliezen we niet door hoor. Je speelt al het hele seizoen rond de plek van nacompetitie en in de nacompetitie moet je drie keer negentig minuten plus heel goed zijn. Dat waren wij vandaag niet. Niemand heeft verzaakt. Ik ben wel trots op de jongens. Dan gaan we het nu maar in de vierde klas proberen’’, sloot Vujovic af in de PZC. Stan: “ Dit hadden we nooit mogen verliezen. Maar omdat helaas een aantal spelers vandaag hun niveau niet haalden, en de eerste 5 minuten we al met 2-0 achter stonden, staan we nu onnodig met lege handen”.

    Opvallend: alle 3 de 3e klassers degraderen naar de 4e klas. Scherven oprapen en nu vol goede moed in de 4 e klas beginnen. Met zijn allen!