• Lebo incasseert verdiend verlies tegen Bevelanders

21 nov 2021
  • keeper Niels Nieuwenhuijze
  • Troosteloos. Zo kun je het gevoel omschrijven na een middag (geen) voetbal. Je kunt je afvragen of de KNVB de competitie tijdelijk moet stopzetten. Vele wedstrijden worden afgelast. Komt dit door coronagevallen of door aantal blessures in de ploeg? In de 1e klas gingen maar 2 wedstrijden door, in de 2e klas werden alle wedstrijden gespeeld. Toeval? Ook Lebo kende vele blessures, Julian was geschorst vanwege de rode kaart tegen Nieuwdorp. Corona of toch spelen (met een knipoog)? De ploeg reisde af richting Kamperland, met een kleine delegatie bestuursleden. Immers, publiek is vanaf dit weekend niet toegestaan. "Gelukkig was de tegenstander niet scherp in de afronding en stond Niels wel zijn mannetje, anders was het bij rust misschien wel 4-0 geweest" waren de woorden achteraf. Het zegt genoeg. In tegenstelling tot de vorige gewonnen wedstrijden, tegen SVN en GPC (o.a. op inzet!), stond er tegen Bevelanders een apatisch team in het veld. Geen dekking, geen flair, Bevelanders kon zelf lekker vrijuit spelen op het kunstgras. Lebo had technisch meer moeite met het veld en de bal. De 1-0 bij rust was dus eigenlijk een meevaller, en moest motivatie geven voor de 2e helft.

• De tweede helft kwam moeizaam op gang, echter na een kwartier kwam Lebo beter in de wedstrijd. Lebo ging op zoek naar de aansluitingstreffer, maar deze kwam er niet. Wat dan vaak gebeurd, gebeurde ook 10 minuten voor tijd. Ruimtes worden groter, Bevelanders maakte de 2-0, wedstrijd gespeeld. Een 2-0 nederlaag, teleurstellend voor de aanwezigen en de thuisblijvers. Er is nog geen man overboord, trainer Kees Duitemeijer zal zijn motivatie en enthousisme altijd blijven overbrengen. Wordt dit opgepakt? Volgende week VCK, thuis, helaas weer zonder publiek.