• Gerard Walhout, kijkend naar de verrichtingen van zijn damesteam
  • Afgelopen weekend (vrijdagavond) de 2e reeks van de 7 tegen 7 competitie. Het verslag:

Zowat alle vrouwen kwamen vrijdagavond 9 oktober in actie, enerzijds om competitie te spelen, anderzijds om te trainen onder bezielende leiding van Willem de Keuning. Dames 18 + moesten naar Heerle om daar hun 3 wedstrijden af te werken. Dames 30+ waren thuis de gastvrouwen voor de teams in hun poule. Zonder Marilou ( geblesseerd ) werden de eerste 2 wedstrijden nipt verloren met 2 : 1. Een paar foutjes werden direct afgestraft, was de verklaring van Vivian. Anouk scoorde de enige treffer in het duel met HSC. In de wedstrijd tegen Schijf was het Hanna die de enigste goal maakte in dit treffen, en wanneer zij zich zo blijft ontwikkelen zullen er ongetwijfeld nog meer volgen. In de laatste wedstrijd werden de ruggen gerecht, door doelpunten van Celien en Joy, en 2 treffers van Esmee werd Hoeven verslagen.

De dames 30+ beten de spits af tegen Halsteren, mede door blessures, werden Miek en Yvonne door ons uitgeleend aan Halsteren. Na 5 minuten was het al raak, gretig als altijd maakte Mirella de 1-0.

• Een vlotte combinatie en Lonnie scoorde 2 minuten later 2-0. Met nogmaals Mirella en Lonnie, werd eindstand op 4-0 bepaald. Wedstrijd nummer 2 was tegen Rilland, met goed combinatie voetbal, en iedereen goed de taken uitvoerende, werd ook hier de eindstand 4 ; 0. Doelpunten werden gescoord door 2 keer Mirella en 2 keer Melissa. Moeten we wel bij vermelden dat de keepster van Rilland er aan te pas moest komen wie of de 3-0 op haar naam zou krijgen, Jessica of Melissa. Het bleek toch echt Melissa die het laatste tikkie gaf volgens de keepster. Na de pauze nog 2 partijen voor onze dames. De opdracht was om tegen Krabbendijke vroeg te scoren, de wedstrijd gecontroleerd uitspelen, en zodoende ons focussen op de topper tegen Dosko. Want bij winst zouden we de koppositie op de ranglijst van hun overnemen. Op tijdstip van beginnen, ging het dak boven onze arena open, en kwam de regen met bakken naar beneden. Het kon voor de dames de pret niet drukken. Met veel inzet en passie ging men de wedstrijd in. Met Maria als de motor op het middenveld, Mirella als aanjager van voren, Brigitte en Joyce de controleurs van achter ging men op jacht naar de vroege goal. Deze kwam er, een afstandsschot van Brigitte, en de 1:0 was binnen. De mooiste goal kwam van uitblinkster Maria, met een perfecte voorzet van Mirella, kopte zij snoeihard de 2:0 tegen de touwen. We bleven gretig en voerden in echt noodweer de stand op naar 7:0. Doelpunten: 3 keer Mirella, Melissa en Judith. Direct daar na, snakkend naar een warme douche moest toch de topper eerst nog worden afgewerkt. Lebo haalde geen moment het niveau van de voorgaande partijen, de tegenstander was natuurlijk ook van een ander niveau, maar toch. Een sliding van Mirella werd door scheids Ron gezien als een overtreding. Uit de daaropvolgende vrije trap, verkeek de overigens goed keepend Lonnie zich, en de 1:0 was een feit. Bij Lebo was de pijp leeg, we konden er niets meer tegenover stellen. Conclusie, we moeten tevreden zijn met de tweede plaats op de ranglijst. Volgende competitie ronde is op vrijdag 30 0ktober, dames 18+ spelen dan thuis, de 30+ kunnen revanche nemen in Bergen op Zoom bij Dosko.