• Lebo 75 jaar voetbalquiz: Antwoorden vraag 11 t/m 13

22 mei 2020
  • Vraag 11

Volwassenen:

Wie waren de 3 personen die Lebo in 1944 hebben opgericht?

Antwoord; Jan de Kooning (1 punt)  , Jan Timmerman (1 punt)  en meester Pieters   (1 punt)

• Jeugd:

Anja de Vos; leidster/trainster van de JO07, kampmoeder/oma, coördinator op de zaterdagmorgen, bestuurslid en ga zo maar door. De familie de Vos, een echte voetbalfamilie. Ook voetballen er kleinkinderen van Anja bij onze SJO Lebo/SVN/VVB. Weet jij wie dit zijn?

Antwoord: Jet en Kaat Geelhoed  (2 punten)

Vraag 12

Volwassenen

Kort maar krachtig: Wie zoeken we?  (zie katern Lebo 75 jaar voetbalquiz)

Antwoord: Urbi van Belzen  (1 punt)

• Jeugd

Pannekoeke!Pannekoeke!Pannekoeke! De 1e feestmaaltijd (geen sportmaaltijd) bij aankomst tijdens het kamp.

Vraag: Wie schuilt achter het witte gedeelte?  (zie katern Lebo 75 jaar voetbalquiz)

Antwoord; Long Bos  (1 punt)

• Vraag 13

Volwassenen

Lebo heeft nu en in het verleden teams gehad waar er 3 broers in speelden (wedstrijd, oefenwedstrijd, jeugd). Kunnen jullie 3 familienamen noemen + voornamen van de 3 broers.

Antwoord;

1 punt per juist genoemd antwoord, max. 3 punten

Lars, Sven, Niels Nieuwenhuijze

Martijn, Ruben, Bas Blok