• Rick Imanse
  • Dinsdagavond 8 september speelde Lebo 1 een oefenwedstrijd uit bij Krabbendijke. Een grote afvaardiging spelers vertrok vanuit de Goede Verwachting, aanvang wedstrijd was om 20.00 uur. Trainer Kees Duitemeijer had vooraf o.a. tot doel: geen tegendoelpunten. Lebo begon wat apathisch aan de wedstrijd. Het oogde, wellicht onbewust, in het begin wat plichtmatig, energieloos en ook in balbezit kon men elkaar moeilijk vinden en was er onnodig balverlies. Krabbendijke kwam dan ook op 1-0. Na de drinkpauze (na 30 min.) trok Lebo wat feller van leer, wat resulteerde in treffers van Rick Imanse en Glenn ....... (kies de goede naam: Zuudweg, Zuidweg, Zuydweg, Zuidtweg of Zuijdwegt). Leider Ruden Grim:"na rust vond ik Lebo gezien de gehele 2e helft beter. We hadden meer balbezit, keeper Louis had weinig meer te doen. Jammer van de goal tegen, enigste smetje op een prima en energieker 2e helft". Na de 2-2 werd Dylan (al koppend) matchwinnaar, 2-3 de eindstand. (Goede antwoord: Glenn Zuijdwegt)