• Het is gebruikelijk dat spelers en supporters een "afzakkertje" nemen na een uitwedstrijd, bij Wim en Wendy in de Goede Verwachting. Zo ook na de gewonnen wedstrijd (0-3) tegen Veere. Op de vraag van voorzitter Peter Vermeulen aan trainer Kees of hij na een kwartier in de wedstrijd zijn stem niet kwijt was antwoorde Kees:"Pff, bijna wel zou je denken. Ik moest de boys aansturen omdat ze het in het 1e kwartier niet goed deden. Daarna pakten ze het gelukkig prima op". En zo was het ook. Lebo starte niet goed, maar kwam na 15 minuten beter in het spel. Er waren kansen voor Rick, Jarmo en Dylan, maar het bleef 0-0 tot de rust, daar waar het best 0-2 had mogen staan. Na rust hetzelfde spelbeeld. Lebo had een veldoverwicht, maar het duurde tot de 80ste minuut voordat de verdiende 0-1 op het bord kwam. Wel met enig fortuin, de Veere speler werkte de bal in eigen doel. Wat je dan vaak ziet, het verzet is gebroken, en door doelpunten van Jarmo en Dylan werd het uiteindelijk 0-3. Opvallend detail:"Bij 0-0 12 minuten voor tijd kwam Julian in het veld. Op de vraag of dat dat door hem kwam antwoorde de altijd bescheiden Julian:" nee, (of toch wel met een glimlach), nee. We hebben als team vandaag gewonnen, natuurlijk speel ik graag, maar trainer Kees heeft het me uitgelegd". Volgende week de koploper Luctor. De uitwedstrijd eindigde in een onverdiende 1-0.