• Maciej scoorde de 3-0
  • "Gelukkig hebben we nog 3 weken voordat de competitie begint" was een opmerking na de wedstrijd Lebo 1 - HKW'21 (fusieclub Hoedekenskerke/Kwadendamme). In de wandelgangen hoor je het bij diverse clubs. Wedstrijdritme, wedstrijdfit, kleine pijntjes en blessures. Ook tijdens de 1e bekerwedstrijd Lebo 1-HKW'21 was voornoemd een gespreksonderwerp. Lebo 1 speelde een prima en overtuigende 1e helft. Dit resulteerde dan ook in een 4-0 voorsprong bij rust, met doelpunten van Emiel, Jasper, Meciej en Dylan. De 2e helft was minder, ook ingegeven door het feit dat fitheid ("kleine pijntjes") een rol ging spelen. Dylan maakte de 5-0. HKW'21 deed nog wel iets terug, het werd uiteindelijk 5-2. Op basis van de 1e helft een prima Lebo 1, komende weken werken aan het volledig fit zijn.