• Dave v Klooster, maker van de 1-0 bij Lebo 2
  • Dit weekend de 3e competitieronde. Laten we eens beginnen met Lebo 2 en het goede nieuws. Overigens zijn voor de toekomst (korte) wedstrijdverslagen van harte welkom. Voor Lebo 2 de thuiswedstrijd tegen Meeuwen 3. Werd nog vorig week in de thuiswedstrijd (onnodig?) verloren van Zeelandia Mburg 3 (3-4 verlies), deze keer werd Meeuwen met maar liefst 6-0 terug naar huis gestuurd. In de eerste 20 minuten een gelijk opgaand duel, waarbij Meeuwen liet zien over goede spelers te beschikken. Toch maakte Lebo de 1-0, door een droge schuiver van Dave. Daarna kantelde de wedstrijd en bleef Lebo overeind en liep uiteindelijk uit naar een dik verdiende 6-0. Mooi om te zien dat een combinatie van “oud en jong” lekker mee kan draaien, zeker als iedereen aanwezig is.

Voor Lebo 1 liep het net iets anders. Tegen RCS weet je, zolang het 0-0 blijft, komen er kansen. Toch, na twijfelachtig optreden in de defensie van de boys zette Morad Bobouh al na 3 minuten (!) de 0-1 op het scorebord. Lebo kon daarna uit een aantal kansen niet de 1-1 maken, en kreeg daar nog voor rust de rekening gepresenteerd. Marlo Janisse bepaalde de ruststand op 0-2. Vlak na rust was Lebo weer niet bij de les, Sofyan Bousantouh (gevaarlijkste man aan RCS zijde) maakte de 0-3. RCS benutte ook daarna een penalty, 0-4. Jasper Verdonk deed daarna namens Lebo wat terug, maar het slotakkoord was voor RCS, 1-5, door de tweede goal van Bousantouh.