• Dylan van Hove (r) gaf de assist
  • Na een 1e weekend van januari gezellig vertoeven in Brabant/Limburg tijdens het jaarlijkse kamp, dit weekend de 1e (oefen)wedstrijd. Vanwege de zeer natte omstandigheden deze week, dus onbespeelbare velden, werd uitgeweken naar het kunstgras van Duiveland, om te sparren tegen Brouwershaven (4e klas). Ook deze zaterdag waren de weergoden de ploegen niet gunstig gezind. Terwijl de regen met bakken uit de hemel viel begonnen beide ploegen aan de wedstrijd. De 1e helft was matig van Lebo zijde. De scherpte ontbrak, er werd in een te laag tempo gespeeld, een 1-0 achterstand bij rust. Na rust een veel beter Lebo, met veel kansen. Uiteindelijk was het Rick die scoorde uit een assist van Dylan. Een 1-1 eindstand, had op basis van de 2e helft hoger moeten uitvallen gezien de kansen. Hopelijk zijn de doelpunten bewaard voor komend weekend, de thuiswedstrijd "om het echie" tegen GPC.