• Kwadendamme/Hoedekenskerke noemen de spelers van Lebo 1 “de vrienden van Lebo”. En zo is het ook. In een qua voetballend matig maar sportieve wedstrijd trokken de mannen van trainer Verwest aan het langste eind.  Routinier Uitterhoeve van de fusieclub had een heldere uitleg:”voetballend zijn we minder dan de boys. Maar we hebben niet voor niets de minste tegendoelpunten en de aanvallers van Lebo waren onmachtig in de 16. Je weet dat er altijd kansen komen. De 0-1 (penalty) is dan wel/niet terecht, Lebo 1 krijgt ook enkele kansen, die moet je gewoon dan maken”.  En zo was het ook. Lebo ging op zoek naar de treffer, maar kon (te) weinig uitrichten. Beste kans was nog voor Roy, maar zijn kopbal ging net voorlangs. A.s. zaterdag Kwadendamme/Hoedekenskerke – Goes en Wolfaartsdijk-Lebo. Lebo kan zich revancheren en weet wat er op het spel staat. Ook m.b.t. de nacompetitie.