• "Met Lewedorpse Boys strijdt hij om handhaving in de 3e klas". Het is een zinssnede uit de krant van zaterdag 25 januari, een intervieuw met trainer Kees Duitemeijer. Strijden? De supporters fronsden toch wel een beetje de wenkbrouwen bij de de uitwedstrijd tegen Zaamslag. Natuurlijk, de afwezigheid van 2 echte "strijders" Dave v Klooster en Matthijs was een aderlating. Maar dan nog, de spelers van Zaamslag zoveel de ruimte geven met veel te weinig weerstand en felheid. Zaamslag kwam dan ook op 2-0. Na deze 2-0 pakten de boys het beter op. Roy benutte uit de penalty, 2-1, en had zelfs Lebo op 2-2 kunnen schieten, maar miste helaas van 11 meter. Niks aan de hand, 2-1 achter bij rust. Toch kwam Zaamslag veel te snel op 3-1 en 4-1. Lebo probeerde wel, onder leiding van Rick, maar echter gevaarlijk werd het niet. Uiteindelijk 6-1, een grote nederlaag. Een supporter:"pak eens een keer een gele kaart voor een overtreding (zonder over de scheef te gaan) in plaats van geel voor praten". Handhaven, gezien de stand, zal het doel worden, maar dan zal er vanaf de 1e minuut er energie in moeten worden gestopt, anders loop je elke wedstrijd achter de feiten aan. Volgende week thuis tegen Kapelle. In de heenwedstrijd een onverdiende nederlaag met beter voetbal van Lebo zijde. Dus ........