• Het blijft een vreemd gevoel, de 1e 3 weken in september bekervoetbal en pas rond de 20ste de start van de competitie. Of mogen we dit niet erg vinden, gezien het feit dat er vele afmeldingen waren (vanwege blessures, vakantie, privé-omstandigheden) voor de wedstrijd tegen Clinge. Nadat de 1e bekerwedstrijd tegen 3e klasser MOC was verloren, waarbij Lebo niet onverdienstelijk voor de dag kwam, dit weekend tegen Clinge. Het werd 2-3, waarbij Lebo liet zien bij vlagen prima voetbal op de mat te kunnen leggen, maar ook kwetsbaar is door foutjes, die afgestraft worden. Doelpuntenmakers Dylan en Rick. Volgende week SDO uit, alhoewel velen op dit moment met hun gedachten ergens anders zijn!

Lebo 2 verloor van s Heer Arendskerke met 3-0, vorig week tegen Goes 2 werd het 3-1.