• Op bezoek voor de competitie in Heinkenszand, bleek hoe belangrijk de laatste minuut van de wedstrijd kan zijn. De eerste wedstrijd ging in de allerlaatste minuut verloren, de tweede wedstrijd pakten we de 3 punten in de laatste minuut. De eerste wedstrijd moesten we aantreden tegen Luctor/ Apollo, bij winst zouden we de koppositie delen, en zou de volgende speelronde beslissend zijn voor het kampioenschap.

• Zonder de vaste basisspeelsters Mirjam, Brigitte en Anouk moest de klus dan worden geklaard. De vervangsters waren Yvonne, en debutante Kim, en zij deden het zeker niet onverdienstelijk. Luctor was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij, maar Esther ranselde alles uit haar doel. De wedstrijd leek uit te draaien op 0- 0, wat voor ons deze avond het hoogst haalbare was. Op het moment dat de scheidsrechter aangaf dat er nog 1 minuut te spelen was, leden we op het middenveld balverlies, de Luctor middenveldster haalde verwoestend uit, en de bal verdween in de bovenhoek, zuur voor het team, en speciaal voor Esther die slechts voor de tweede keer dit seizoen een doelpunt moest incasseren.

Wedstrijd nummer 2 was tegen HKW, om de aanval te voeden, werd Karin op het middenveld geposteerd, en vervulde Miek de taak van laatste vrouw. Deze omzetting gaf niet het gewenste resultaat, we creëerden weinig, en kroop onze verdediging, enkele malen door het oog van de naald. Om een overwinning uit het vuur te slepen moest er wat gebeuren. Karin terug als laatste vrouw, en Joan als breekijzer in de spits. Met hulp van de HKW-keepster, redde Joan in de laatste minuut de 3 punten voor Lebo. Een gelijkspel voor was voor HKW zeker niet onverdiend geweest. Kortom, niet tevreden met het vertoonde spel, maar wel tevreden, met de inzet van alle vrouwen deze wedstrijd. En uiteraard gelukkig met de 3 punten die we mee naar huis namen.

Vrouwen 1 werkte een thuisronde af, zij kwamen deze avond niet tot scoren. Een 2 – 0 nederlaag tegen kampioen Vivoo, en 2 gelijke spelen, respectievelijk tegen Hulsterloo en HKW. Voor de vrouwen 1 zit de najaar competitie erop. Zij behaalden een knappe 2e plaats.  Samen met Willem en Jasper, kan dit team terugkijken op een leuke competitie.