• Kees en Willem ook volgend seizoen verbonden aan Lebo

23 dec 2020
  • Kees (l) en Willem (r), ook volgend seizoen te zien op het Lebo veld
  • Een mooi bericht, net voor de kerstdagen en oud/nieuw. Beide seniorentrainers, Kees (1e selectie) en Willem (2e selectie en hulptrainer bij dames) zijn ook volgend seizoen verbonden aan onze vereniging. Voor Kees het 3e seizoen, waarbij helaas het 1e seizoen abrupt werd afgebroken door corona, en, na een goede competitiestart, helaas het 2e seizoen (2020-2021) ook na 3 wedstrijden werd stilgelegd. Willem is bijna niet meer weg te denken bij Lebo. Dat Kees en zijn boys ambitie hebben, bleek wel uit het interview van Roy Verhage in het voetbaljournaal (KLIK HIER). Willem zal met zijn kennis en kunde zorgen dat jonge spelers klaargestoomd worden voor de 1e selectie. Nu hopelijk weer snel het veld in.