• Na afloop van de wedstrijd was er natuurlijk de vreugde rondom en in het veld. Er werd gelachten, gezongen, maar ook een traan gelaten. De ontlading was enorm. Bij het uitreiken van de schaal en de medailles waren er meerdere toespraken en werden onderling de ervaringen van deze middag en het afgelopen seizoen gedeeld. Hierbij enkele passages:

Peter Vermeulen:"het kampioenschap van Lebo 1 en Lebo 2 is een kampioenschap van ons allemaal. Natuurlijk de trainers, leiders en spelers. De trouwe supporters, jong en oud, die er altijd zijn, en onze vrijwilligers. Ook ons bestuur. Ik ben trots op Lebo"!

• Aanvoeder Oscar de Kooning:"Ik weet zeker dat er vanaf boven is meegekeken naar deze wedstrijd. Speciaal wil ik onze leider Wilbert bedanken die, ondanks zijn ziekte, ons inspireerde en motiveerde met zijn stukjes via de mail, elke week voorafgaand aan de wedstrijd. Ik wil deze schaal dan ook aan hem overhandigen, namens Lebo 1: Bedankt Wilbert"!

Paulus Poortvliet:"Deze wedstrijden hebben altijd iets speciaals. Ik was denk ik 1 van de weinigen die een ander voorgevoel had. Ondanks het prima veldspel van de afgelopen weken, heeft zo'n kampioenswedstrijd een andere dimensie. Je moet daar mee leren omgaan. Onbewust speelt er toch iets in de kopjes. Dat we dan, onder toeziend oog van mijn familie, toch nog een 1-1 eruit slepen en kampioen worden is ongelooflijk".

"Tom Huijskens:"Het is prachtig dat we met Lebo 1 en 2 kampioen zijn geworden. Hier doen we het voor. Ik had het kampioenschap niet meer verwacht. We konden wel  blijven doorvoetballen tot 18.00 uur, de bal ging er niet in. Ik ben opgelucht".

John vt Westende:"Je moet er toch niet aan denken dat we een feest moeten gaan vieren met Lebo 2 wel een kampioenschap en Lebo 1 geen. Dan krijg je wel een heel aparte sfeer in de kantine. Maar gelukkig werd het 1-1 en kan de muziek aan. Ik ben er wederom weer klaar voor".