• Jeugdwedstrijden 26 juni: "Laatste wapenfeit".

12 jul 2021
  • Op zaterdag 26 juni waren de laatste jeugdwedstrijden. Nog enkele verslagen hiervan. Alle leiders/traieners bedankt voor de wekelijkse verslagen.

JO11

Het laatste wapenfeit van de JO11. Vandaag dus de laatste wedstrijd. Vooral doordat dit de laatste keer was dat de jongens en meiden met elkaar voetbalde en vooral ook voor de trainers die ook hun laatste coaching langs de lijn hadden.

• We begonnen iets te voorzichtig en dat zag je terug in het spel veel aftasten van beide kanten en ook kansen maar Kloetinge had toen de langste adem en kwam op een 0-1 voorsprong. Gelukkig bogen we dit nog voor de eerste time-out om naar 1-1.

Na de time-out gezegd dat het feller moest en daar gaven we gehoor aan we werden sterker en hadden steeds vaker de bal op de helft van de tegenstander. De rust werd in geleid met een 3-1 voorsprong. Na de rust een aantal wisselingen toe gepast was het alsof ze uit de startblokken schoten en daar was de tegenstander niet tegenop gewassen.

Prachtige combinaties en goed afwerken en keihard werken werd beloond. We liepen langzaam uit tot een 7-1 voorsprong je zou denken kat in het bakkie echter lieten we de touwtjes weer eens te veel vieren en daar kon de tegenstander goed gebruik van maken. Uiteindelijk zagen we de stand nog op 7-4 komen. Zonde van het harde werken. Maar na de time-out nog een keer goed aangesproken dat we dit niet meer moesten weggeven en het lukte Kloetinge niet meer te scoren en wij wel dus eindigde de wedstrijd in een 8-4 overwinning.

Van tijd tot tijd keihard werken wordt beloond met een klinkende overwinning met veel mooie doelpunten. Wij zijn trots op deze jongens en meiden heel veel succes voor de toekomst allemaal en blijf lekker voetballen.

Groeten van jullie (Ex) trainers

Rick en Remo.

Eindstand SJO LEBO/SVN/VVB JO11-1  -  Kloetinge JO11-2  8-4.

JO07

Helaas waren de scores bij jo 7 2 en 3 behoorlijk ruim en niet in ons voordeel.

Jo7-2 0-10 en jo7-3 0-16

JO10

Uitslag JO10 tegen Kloetinge 3-12 verloren.

Vooraf wisten we al dat het een hele sterke tegenstander was. We hebben ons best gedaan en iedereen heeft hard gewerkt. Eindstand was 3-12 al ik goed onthouden heb. (We hebben zelfs 1-0 voor gestaan!)