• JO07 met de step naar Breskens
  • JO09-1. Vandaag 08.00 uur vertrek richting GPC Vlissingen. Door parkeerperikelen en overvolle kleedkamers waren we net op tijd. We begonnen goed aan de wedstrijd maar moesten toch een tegengoal incasseren. Ondanks dat een goede eerste helft en met 1-4 voor rusten. De tweede helft was van beiden kanten slap. Met een afstandsschot kwamen we toch op 1-5 en daarna raakte we in paniek. Alles speelde zich af op onze helft waar de tegenstander nog 2x wist te scoren.

Eindstand 3-5 met goals van Senn (3×), Jari en Dyon

JO9-3

Laatste uitwedstrijd van het jaar, in de kou en regen, op kunstgras, tegen SSV in Goes.

• Na een rommelige eerste helft, waarbij het warm houden van onszelf het meeste tijd in beslag leek te nemen, zijn we met een terechte 3-0 achterstand de rust in gegaan. Na een bakje siroop en een heerlijke stroopwafel van de tegenstander was het duidelijk wat de bedoeling was, vol erop! Net na rust, Roos stond 2e helft op goal, kreeg ze dan toch na een aantal wedstrijden dat ze de 0 hield een goal tegen. Moet gezegd, was prachtig van ver in de kruising, niks aan te doen! Achtereenvolgens maakte we goeie aanval naar goeie aanval wat resulteerde in 3 mooie goals achter elkaar van Milan, Milan & Lars. Helaas’ dachten we na deze goals dat de overwinning er nog wel in zat en was verdedigen even geen prioriteit meer. Binnen enkele minuten was het dan ook snel 6-3. Het werd wat feller en we raakte wat vaker de tegenstander als de bal maar goals zaten er helaas niet meer in. Wel goed gewerkt, zeker na de rust! Ook dank voor de fanatieke supporters die aanwezig waren. 11 mei is de laatste wedstrijd thuis tegen Wolphaartsdijk! Fijne vakantie allemaal!

Vandaag met de JO9-2 thuis tegen de leeftijdsgenootjes van GPC. Vooraf bleek het al een sportieve wedstrijd te worden want iedereen wenste elkaar succes. We begonnen goed aan de wedstrijd en Sam wist al snel de 1-0 en ook de 2-0 te maken. Met Liam op het middenveld en Julian in de verdediging zette we steeds goed druk op de tegenstander. Dit resulteerde dat de tegenstander snel de bal kwijtraakte. Helaas door even niet opletten kon GPC de 2-1 maken. Niets aan de hand en gewoon ze doorgaan. Dit resulteerde in de 3-1, 4-1, 5-1 en de 6-1 van Jesse. Daarna kwam GPC er goed uit en maakte zij de 6-2. Net voor rust kon Jesse nog de 7-2 en de 8-2 maken. In de rust weer aangeven zo door te blijven voetballen en goed over te blijven spelen. Op de een of andere manier komen we zoals vaker niet al te best uit de kleedkamer. Fauve kon nog een paar ballen onderscheppen maar GPC wist toch snel na rust 8-3, 8-4 en de 8-5 te maken. Wat wissels ingebracht om toch te proberen de wedstrijd weer een beetje onder controle te krijgen. Gelukkig hielp dit en bracht dit bij iedereen het zelfvertrouwen weer terug en gingen we weer beter overspelen. Jesse maakte nog de 9-5, 10-5 en 11-5 waarna Sam met een prachtig afstand schot de eindstand op het bord mocht zetten 12-5. Op een paar momentjes na toch weer een hele goede wedstrijd gespeeld door iedereen.

Jo7

Vandaag een tweetal wedstrijden in Breskens. Dit betekende vroeg uit de veren wat we gingen met de boot. Afvaart 7.48. Vanaf de boot met de step naar het veld. De eerste wedstrijd tegen Hansweert, de boot had veel indruk gemaakt dus de scherpte ontbrak een beetje. De wedstrijd ging verloren met 5-2. 2x Kalany. De 2e wedstrijd was tegen Breskens. De pijp was een beetje leeg, Hamudi wist met een doelpunt de eer nog te redden. 1-6. Nu weer op de boot voor de terugreis. Nu eerste vakantie!

Zeelandia Middelburg mo8-SJO jo8-2. 8-5

Vanmorgen een wedstijdje tegen de meiden van Zeelandia Mburg.

Het was een leuk wedstrijdje om te zien. Alle kinderen waren hard aan het werk en deden goed hun best. Kansen en doelpunten aan beide kanten. Bij ons gingen er net wat minder in. Nu even een paar weken uitrusten en 11 mei weer knallen!!

JO10-2 was vandaag te gast bij sv Walcheren. De tegenstander had wat spelers meer en daarom voetbalden we 7-7 en hoefden dus niet te wisselen. We begonnen goed en waren lekker aan elkaar gewaagd. Toch kwamen we 2-0 achter, beide keren uit “gefrommel” op de doellijn na corners. Door goed door te blijven werken konden we niet alleen op gelijke hoogte, maar ook op voorsprong komen. Hierdoor sloten we de wedstrijd af met 3-5.

Jo-11 tegen Zeelandia Middelburg 7-0 winst.

Een ruime overwinning in de topper tegen Bevelanders. Dat was in een zin de conclusie van de thuiswedstrijd van de Mo 11 tegen Bevelanders. Vooraf hadden we als team totaal niet verwacht dat we zo gemakkelijk konden winnen. Vooraf hadden we als leiders tegen de kinderen gezegd dat de verschillen klein zijn en dat we dus veel inzet moesten tonen om te winnen. Gelukkig hadden de dames dit goed in hun oren geknoopt want we waren direct de bovenliggende partij. We speelden bijna de gehele eerste helft op de helft van Bevelanders. Helaas hadden we best veel kansen nodig om de eerste goal te maken. Door goed overspelen kwam daar uiteindelijk de eerste goal. Asmara was het eindstation en maakte het doelpunt. We bleven op de helft van Bevelanders spelen waardoor zij eigenlijk geen tot weinig kansen kregen om ook te scoren. Voor de rust wist Imke met 2 mooie schoten de ruststand op 3-0 te brengen. Dit mochten we niet meer weggeven. Na de rust ging het spel verder zoals deze in de eerste helft was geëindigd. Wij waren opnieuw de bovenliggende partij en konden proberen om meer goals te maken. Ongeveer 5 minuten na de rust maakte Imke haar derde goal van deze wedstrijd. De 4-0 stond op het scorebord. Gelukkig verslapten we niet en bleven en opzoek gaan naar meer goals. Suus pikte ook haar doelpunt mee en wist Tijne uiteindelijk ook nog te scoren waardoor er een eindstand 6-0 op het scorebord kwam te staan. Een prachtige overwinning waardoor we alleen bovenaan staan de komende 3 weken. Even genieten dus. Goede vakantie voor iedereen.