• Jeugdwedstrijden 12 september:"Plezier staat voorop, maar er moet wel meer voetbal in ploeg komen".

  15 sep 2020
 • Mila Petiet, JO07-01, in actie tegen Zeelandia Middelburg
 • Op een mooie voetbalzaterdag werd er weer volop gespeeld. De JO14 had te weining spelers i.v.m. blessures, maar tegenstander Goes had een mooie oplossing: kom gewoon, dan maken we met spelers van ons de elftallen compleet en spelen we lekker een partij voetbal. Prima! Bij de JO16 loopt het nog niet, zeker gezien de uitslag. Milan v Tatenhove:'en toch speelden we niet slecht, ondanks de grote nederlaag". 

  De verslagen:

  JO7-1

  Waar we vorige week nog 3 wedstrijdjes speelden, zijn er nu nog 2 tegenstanders over. Nieuwland is door de KNVB overgeplaatst naar een andere poule, omdat ze er daar te kort hadden. Met 6 spelers (Sanne, Mila, Emanuel, Tije, Aiden en Luuk) zijn we op pad gegaan. We trapten af tegen gastteam Zeelandia Middelburg. Wat een teamprestatie werd daar neergezet. De bal werd lekker overgespeeld en de goals volgenden elkaar op. Al snel stond het 0-6. En wat zo leuk was... iedereen had er 1 gescoord! Na 20 minuten zat de wedstrijd er op en was de einduitslag 0-7. We konden gelijk door naar de tweede partij, want Arnemuiden stond er al klaar voor. Met wat andere gezichten dan vorige week, waren de teams nu meer aan elkaar gewaagd. 

 • Alhoewel we veel bij het goal van de tegenstanders aan het ballen waren, opende Arnemuiden na een uitbraak de score met 1-0. Met een heerlijk zonnetje, voor zowel spelers als toeschouwers, maakte Luuk de stand met 1-1 gelijk. Na vele gemiste kansen om op voorsprong te komen en wat pech aan onze zijde (bal voorlangs ons goal spelen, Aiden een bal hard tegen zijn borst en er werd doorgespeeld) zette Arnemuiden de stand op 3-1. Maar we gaven niet op. Het woord 'naast' zou ik nu een heleboel keer kunnen typen, want hoe we ook probeerden, de ballen wilden er niet in. Met nog 1 doelpunt van Luuk hebben we deze wedstrijd helaas verloren met 3-2. Het was een leuke ochtend voetbal! Op naar volgende week!

  JO07-2:

  Vandaag de 2e wedstrijd voor de spelers van Jo-7-2. We vertrokken naar Arendskerke waar we het weer opnamen tegen dezelfde tegenstanders als vorige week. We begonnen weer met frisse moed aan de partij, alleen Jari moest nog ff wakker worden. Helaas was Arnemuiden nog steeds een maatje te groot voor ons. De tweede wedstrijd was tegen Nieuwland. Gelukkig was Jari inmiddels ook lekker aan het voetballen gegaan. Zo met zijn allen lukte het in deze wedstrijd een tijd lang om de nul te houden. Er werd door iedereen hard gewerkt en ook wij kregen wat kansjes. Helaas scoorden zij uiteindelijk toch nog 3x. In de laatste partij voetbalde we tegen de meiden van Arendskerke. In deze wedstrijd scoorden we ons dikverdiende doelpunt! Helaas hadden zij er ook al een stuk of wat gemaakt. Het was weer een gezellige voetbalochtend en er was zeker verbetering te zien ten op zichtte van vorige week. Volgende week gaan we er weer tegenaan!

   JO11-1:

  De kop is eraf. Ook voor de JO11 is het seizoen begonnen. Een iets nieuwere opzet ten opzichte van het vorige seizoen kleinere competities en evenredig in gedeeld. Terugkijkend op vorig seizoen kon het eigenlijk alleen maar beter worden het plezier stond voorop maar er moest meer voetbal in de ploeg komen. Nu dat gezegd te hebben dat hebben we vandaag gezien er werd gevoetbald. Lekker overspelen balletjes veroveren en weer opnieuw opbouwen het hoorde er vandaag allemaal bij. Dit resulteerde al snel in doelpunten wat gezien het spelbeeld ook niet anders kon. We waren feller en net iets fysiek sterker dan de tegenstander die overigens Walcheren JO11-4G was. Vele kansen werden ook niet gemaakt maar het feit dat we druk op de helft van de tegenstander konden zetten was al heel fijn. We gingen de rust in met een nette 4-0 voorsprong. In de kleedkamer al veel euforie maar er op gehamerd dat we er nog niet waren we kennen de voorbeelden uit het verleden nog. Geprobeerd om voorin op zijn sterkst en meeste snelheid te beginnen aan de tweede helft om zo snel mogelijk de stand op een zeer veilige afstand te zetten. Dit pakte zeer goed uit Walcheren kwam helemaal niet van hun helft af en iedere uittrap van de tegenstander viel voor ons daarna met veel snelheid op de flanken de verdediging overrompelen en de kansen maken. We liepen langzaam uit en het werd uiteindelijk dubbele cijfers. Mooi al die doelpunten maar het belangrijkste voor ons trainers was natuurlijk hoe deze tot stand kwamen. Simpelweg goed voetbal overspelen verdedigen aanvallen en scoren. Mooi begin hopelijk houden we dit vast en komen er nog vele mooie partijen. EindstandSJO LEBO/SVN/VVB JO11-1 - Walcheren JO11-4G 12-0.

  JO09-1:

  Jo 9 speelde vandaag zijn tweede competitiewedstrijd thuis tegen Bevelanders Jo 10. We wilden vandaag weer een overwinning behalen net als vorige week en daar gingen we ook voor. Al snel in de wedstrijd bleek dat we een goede tegenstander hadden vandaag met leuke voetballers op het middenveld. We kwamen al snel op 0-1 achter maar door afstand schot van Timo (met een beetje hulp van de keeper) ging de bal in het doel 1-1. Met zoals gezegd Bevelanders had leuke voetballers. De spelers liepen regelmatig dwars door onze verdediging heen zodat ze alleen voor de keeper kwamen. Hiervoor liep Bevelanders uit naar 1-4. Gelukkig scoorde Taimhulla ook nog een keer aan de andere kant maar Bevelanders scoorde voor rust ook nog 2 keer. Ruststand 2-6. In de rust hebben we afgesproken dat we wat feller in de duels mogen zijn en in deze wedstrijd vaker de lange bal moeten spelen. Na de rust bleef het wedstrijd beeld hetzelfde. Bevelanders was eigenlijk een klein maatje te groot voor ons en scoorde nog 4 keer. Lebo wist ook nog twee keer te scoren. Luca was de gelukkige. Eindstand 4- 10. Volgende week week een nieuwe kans.

  JO12-1:

  Nieuwland JO12-1 uit was ons eerste potje van het nieuwe seizoen. Zonder Zhi (geblesseerd) en Valero die weekend weg was. Maar dus nog steeds 1 wissel. We begonnen sterk. Achterin gaven Roy en Jenz niks weg. Daarvoor zorgden onze meiden Dieshara, Chantal en Serena er voor dat Samuel en Ryan lekker konden aanvallen. Chandli was onze eerste wissel want die was zijn schoenen vergeten. Eerste helft ging dan ook vooral richting hun doel. Helaas werden de soms mooie aanvallen niet in doelpunten omgezet. En natuurlijk was er aan onze kant 1 foutje wat wel werd afgestraft. 1-0 achter ook bij rust, sterker nog dit bleef tot aan de 2e time-out. Maar omdat onze krachten wegebden en zij met 4 wissels nog veel frisser waren, liep de score toen nog snel op. Eindstand 6-1 met een prima goal van Chandli. Hele goeie wedstrijd en als wij ook extra wissels hadden gehad was het echt wel anders geweest. 

  JO16-1:

  Pieter;"Veel blesures, veel inzet, meer helaas, 0-8 verlies".