• JO8-2 LEBO-Terneuzen: 0-18

  Helaas geen beste dag voor ons. Eerste wedstrijd zonder zelf een doelpuntje gescoord te hebben. Van de week weer lekker trainen en er volgende week tegenaan.

  Jo8-1 - Luctor Hzand jo8-2

  Vanmorgen thuis in een lekker herfstzonnetje mooie wedstrijd gespeeld. Al snel scoorde Lars na een mooie dribbel het eerste doelpunt voor ons. Daarop kwam Luctor terug met twee tegengoals. Niet viel later gingen we de rust in met 2-3. 2e helft was net zo spannend en na goals over en weer werd een schitterend potje voetbal afgesloten met een mooie 5-5 eindstand. Fijn weekend!

 • Jo9-1 - jo9-2

  De derby stond op het programma, één uitkomst was zeker Lebo/SVN/Patrijzen gaat naar huis met de winst! De coaches waren bezig met tactische plannen, wie dekt wie?

  In de eerste minuten stond de jo9-2 meteen aan wat resulteerde in de 0-1 vanuit Liam zijn schoenen. Dat werd binnen een minuut meteen afgestraft door de jo9-1, 1-1 doelpunt maker was Senn. Vanuit de kluts kwam de bal voor Sanne haar voeten die de 1-2 maakte. Een pingel van Nejc en daar was de 2-2. We gingen rusten met 4-2 met nog goals van Senn en Nejc. Appels erin, nieuw tactische plannen en Silvan maakt de 5-2. Door een mooie loopactie van Jonah en Sam schoot Liam de 5-3 erin. De eindstand werd 8-3 met nog doelpunten van Nejc en Senn. Het was een mooie pot, met veel strijd. Ondanks de eindstand werd er hard geknokt en mogen we trots zijn op onszelf.

  JO9-3 (thuis tegen Kloetinge JO9-4)

  Voor het eerst een competitie wedstrijd met de nieuwe groep, JO9-3, bestaande uit 9 Nieuwdorpers. Iedereen was aanwezig en vol goede moed in het zonnetje gingen we er tegen aan. We speelde 7 tegen 7 en hadden al snel de overhand. Na een paar mooie goed voetballende aanvallen en mooie verdedigende acties was de ruststand 2-0. 2 goals van Milan Lo. Ja een appeltje en een slok pure siroop in de Soos, kleedkamers waren overvol, gingen we weer vol in de aanval in de 2e helft. Over en weer werd er best leuk gevoetbald en overgespeeld. Eindstand 5-1. goals van Milan Lo, Vayén & Jolie.

  Heel erg goed gedaan samen en op naar een nieuwe week! ⚽️

  JO10-2jm - VCK JO10-2, Uitslag: 1-7

  Op sportpark Nieuwdorp kwam VCK op bezoek. We waren compleet wat inhield dat we met 9 spelers waren en dus maar liefst 3 wissels hadden. Dit zorgde af en toe voor wat verwarring in de koppies qua te bespelen positie maar toch ging het veldspel aardig gelijk op. Jammer genoeg kwamen we zelf niet aan scoren toe de eerste helft na toch een paar goede uitgespeelde kansen. Daar kwam bij dat we VCK twee doelpunten onnodig cadeau deden waardoor we gingen rusten met een ietwat geflatteerde 0-3 achterstand. Niet onoverkomelijk en dus gingen we er na rust keihard tegenaan om zelf ook te scoren. Door enigszins wat getreuzel in de afronding wisten we het netje niet te laten bollen. Dit lukte VCK wel en liepen dan ook uit naar een comfortabele 0-7 voorsprong voordat wij iets terug deden, Matthijs zorgde voor de eretreffer. We waren van de nul af maar helaas bleef het hierbij. We hebben gestreden maar helaas gingen we met dezelfde stand als vorige week het veld af, 1-7. Volgende week weer een nieuwe kans!

  JO11

  Gebrek aan inzet en beleving zo kunnen we de wedstrijd samenvatten. Enkel dan doen we keeper Mats en linksbek Aiden veel te kort. Wat hebben die goed gewerkt. De andere jongens kunnen daar een voorbeeld aan nemen. Volgende week tegen de koploper dus dan kunnen ze laten zien wat ze kunnen. Want ze kunnen veel en veel beter. Denk dat dit de minste tegenstander tot nu toe was. 0-7 verloren grote offday jo11-1.

  Vandaag een uitwedstrijd voor de jo13 tegen SSV.

  Na de warming up moesten we nog een tijd wachten totdat de vorige wedstrijd was afgelopen.

  Blijkbaar was dit voor onze jongens niet goed en we begonnen erg slap aan de wedstrijd.

  Er was geen beleving en elk duel werd verloren. Na een minuut of drie al een vrije trap tegen die er ook direct inging. De rest van de eerste helft bleef het niet goed en SSV speelde daar te goed voor om iets aan te doen. Met de rust stonden we al met 4-0 achter. Gezegd in de rust dat we niet bang moesten zijn in de duels en er overal wat korter op moesten zitten. Dit ging gelijk vanaf de aftrap wel wat beter en we werden sterker. Een hele fraaie 4-1 van Quinn en daarop volgend nog een mooi uitgespeelde goal van Quinn gaf onze jongens hoop. Maar helaas aan het einde van de tweede helft vielen we toch weer terug naar het niveau van de eerste helft en kregen we nog drie treffers rond de oren. Einduitslag 7-2. Volgende keer wat meer beleving en felheid dan komt het goed

  Jo12-1 uit tegen Ria Westdorpe

  Aantreden in Westdorpe, het warmste dorp, maar vanmorgen niet, frisjes en een paar vervelende regenbuien. Westdorpe begon wat aanvallender dan ons en het leek erop dat het taai zou worden. Het duurde tot de 13e minuut toen Bart die verdediger stond het eerste doelpunt maakte. Ria was onder de indruk want 1 minuut later scoorde Stan de 0-2. In de time-out gezegd dat we doorgaan met wat we nu doen. Goed combineren, let op de posities, goed mee schuiven bij aanvallen en op tijd weer terug. Na rust in de 33e minuut zorgde Nick zelfs voor de 0-3. Toen ging het hard plenzen en zag je ons wat terugvallen. Ria scoorde 2x achter elkaar en werd het weer wat spannender. Luca en Nick hielpen ons uit de spanning door 3x te scoren. Ria wist ook nog een doelpuntje te maken maar gevaarlijk werd het niet. Door goed keepwerk van Jurre in het ijskoude doel zijn we weer met 3 punten de tunnel door naar huis gekomen. Eindstand 3-6 ga zo door 💪🏻

  De Mo 11 speelde vandaag opnieuw een thuiswedstrijd op Nieuwdorp tegen MOC.

  Op papier een tegenstander waarvan we moeten kunnen winnen maar je weet maar nooit. De wedstrijd begon en de teams waren gelijkwaardig. Voor beide teams waren er kansen maar het was MOC die als eerste scoorde. 0-1. We moesten dus in de achtervolging. Kort na het doelpunt van MOC kwamen we op gelijke hoogte. We werden sterker en dus ook meer kansen. Na goed overspelen werd de 2-1 gemaakt. De schade was dus weer gerepareerd. MOC bleef gevaarlijk en we moesten dus hard blijven werken om de voorsprong te behouden. We konden dit vasthouden tot de rust. In de rust met de dames overlegd en een aantal spelsituaties besproken. We wisten nu hoe we de tegenstander pijn konden doen. Echter 100% inzet werd wel gevraagd van iedereen. De tweede helft begon en we waren gelijk los. Dat wil zeggen er werden mooie aanvallen opgezet en doelpunten gemaakt. Op het middenveld werd er gestreden voor elke bal en achterin werd bijna niets weggegeven. Een compliment voor de inzet. Zoals gezegd werden er doelpunten gemaakt in de tweede helft. In totaal werd er 5 keer gescoord en wist MOC ook nog 1x het doel te vinden waardoor de eindstand op 7-2 uit kwam. Een mooie overwinning waarin iedereen een prima inzet heeft laten zien. Goed gedaan dames.!!

  Jo7

  Vandaag mocht de jo7 naar Zierikzee. De eerste wedstrijd tegen Arnemuiden ging niet door, dus we konden wat langer uitslapen. We begonnen tegen de Noormannen, we kozen gelijk voor de aanval maar het vizier stond niet op scherp. En al snel bleek dat we verdedigend niet in vorm waren vandaag. Door counters kwamen we al snel 4-0 achter. Daarna herpakte we ons en kwamen door 2 goals van Trevor weer wat terug. Op het einde van de wedstrijd toch weer 2 goals tegen, dus 6-2 verlies. De 2e wedstrijd was tegen MZVC. We begonnen sterk en kwamen snel 2-0 voor door goals van Milan en Trevor. Daarna bleek als snel dat de tegenstander een maatje te groot was. Wat we ook probeerden we kwamen niet meer van de eigen goal weg, wat resulteerde in 7-2 verlies. Weer lekker trainen deze week en op naar de volgende wedstijd.

  Vandaag stond voor de MO13-1 de thuiswedstrijd tegen ST Aardenburg/Sluis MO13-1 op het programma. M.a.w. een wedstrijd tegen de kampioen van de 1e fase en daarmee een wedstrijd tegen het beste MO13 team van Zeeland. Dus eigenlijk een wedstrijd waar de meiden normaal gesproken niet voor opgepept zouden moeten worden. De praktijk bleek echter anders, want al tijdens de warming-up merkten wij als coaches dat de focus er bij meerdere meiden niet echt was. Lekker gezellig praten over andere zaken dan voetbal en ongeconcentreerd en daardoor zeer slordig de bal overspelen. Helaas namen we deze verminderde focus mee de wedstrijd in, waardoor we zeker in de eerste 20 minuten af en toe wat te gemakkelijk werden afgetroefd en te vaak de bal simpel verloren. In de 21e minuut kwamen we dan ook niet geheel onverdiend met 0-1 achter. Gelukkig bleek dat het moment dat sommige meiden blijkbaar nodig hadden, want ineens werd er wel extra energie in de wedstrijd gestopt en kwamen we zelf ook wat beter in de wedstrijd. Dit resulteerde echter niet meer in een doelpunt, wat betekende dat we met een 0-1 achterstand gingen rusten. Tijdens de rust aangegeven dat we van iedereen de volledige focus en inzet verwachten en dat er bij sommige meiden echt nog wel een extra tandje bij mag. Gelukkig pakten de meiden de kritiek goed op en kwamen ze allemaal energierijk uit het kleedlokaal. Dit resulteerde er dan ook in dat we de wedstrijd wat beter in handen begonnen te krijgen en wat vaker gevaarlijk voor het doel van Aardenburg verschenen. In de 45e minuut maakte Lizzi dan ook de verdiende 1-1 gelijkmaker en was het geloof in een goed resultaat helemaal terug. We bleven er allemaal vol voor gaan en kwamen in de 52e minuut via Esje zelfs op een 2-1 voorsprong. Gelukkig konden we deze voorsprong tot op het einde vasthouden, waardoor we weer een hele knappe overwinning tegen een goede tegenstander konden bijschrijven. Op naar volgende week, wanneer de uitwedstrijd tegen Arnemuiden MO13-1 op het programma staat.

  De mo15 mocht zeer vroeg afreizen naar SSV, 7u30 vertrek was net zo vroeg als dat ze naar school zouden gaan, maar zo blijven ze lekker in het ritme.. Ondanks het tijdstip was het volume in de kleedkamer op volle sterkte (Gilbert wen er maar aan, dit wordt alleen maar erger..) Toch waren we allemaal startklaar om het de tegenstander lastig te maken en de koppositie te verdedigen. Na ongeveer een kwartier schoot Lieke de 0-1 binnen door een goed geplaatst afstandsschot wat ook de ruststand was. Na enkele aanwijzingen in de rust gingen we vol goede moed de 2e helft in. De kansen gingen over en weer en o.a. mede door een sterk keepende Serena hielden we lang het goal schoon. Totdat ssv toch doorbrak en het goed afmaakte door de bal in de rechterhoek achter Serena te plaatsen, 1-1. Daarna volgde aan beide kanten enkele kansen maar de terechte einduitslag was 1-1. Helaas viel Kiyana nog uit met een knieblessure, beterschap voor haar.

  Mo17-2 mocht vandaag een thuis wedstrijd spelen op Arendskerke én als je daar tegen Kloetinge speelt, moet er altijd nét een schepje bovenop! Kaylee en Lieke sloten bij ons aan, omdat Natasja helaas nog niet fit was. Bedankt Meiden! Al bij de warming-up was het verschil duidelijk merkbaar, onze meiden waren lekker gefocust aan het warmdraaien, en de meiden van Kloetinge leken vooral warm te worden van t zonnetje , deze lijn trok zich door in de wedstrijd. We begonnen de wedstrijd lekker en binnen 5 minuten stonden we 2-0 voor. Het was duidelijk dat we vandaag zelf het spel moesten maken, én dat deden we dan ook. Ons middenveld liep als een geoliede machine en de spitsen scoorden er op los. En ja de verdedigers en keeper die hadden t redelijk rustig. Met 9-0 mochten we gaan rusten. Fleur gaf aan dat ze dit wel erg saai vond, maar ja daar was door ons weinig aan te veranderen. De tweede helft waren er naast de spitsen nog wat andere dames opzoek naar doelpunten die wisten Milou, Anouk en Shania ook te maken, erg knap! Met 16-0 voorsprong was daar helaas een onoplettend momentje, waardoor Kloetinge de eer nog kon redden. In de laatste 5 minuten ging ook Fenna nog opzoek naar een doelpunt, maar dat lukte helaas net niet. Waardoor we op 19-1 bleven steken. Doelpunten van Shania, Anouk, Milou, Romi (3x), Saar(6x) en Fien (7x)