• Jeugdwedstrijden 10 oktober: "niet echt scherp of wakker".

  13 okt 2020
 • Luca Wisse, scorend bij de JO10
 • Dit weekend behaalde de JO16 eindelijk het 1e welverdiende puntje. Bij Grenswachters (Putte), werd het 5-5. Het team liet zien nu wel over wedstrijdmentaliteit te beschikken en zich terug te knokken na een achterstand. De JO14 was vrij, maar trainde onder de bezielende leiding van Stan, Rogier en Wesley. De JO12 was vrij, corona bij de tegenstander gooide roet in het eten. Lees alle verslagen, met vele doelpunten:

  JO09

  Jo9-1 tegen Luctor Jo9-1 thuiswedstrijd. Prima voetbalweer alle spelers waren present, we konden 7 tegen 7 spelen en hadden 4 wissels die om de beurt indraaien. We begonnen gelijk op aan beide kanten werden mooie kansen gecreëerd. Jurre stopte een paar mooie doelpogingen van Luctor. Uiteindelijk wisten wij als eerste het net te raken door een mooi schot van Milou. We bleven drukken maar Luctor wist 1-1 te maken. Daarna ging Stan flink in de aanval en wist de 2-1 te forceren met daarna een mooi doelpunt van Sharon. We dachten een veilige voorstand te hebben maar op het laatste lieten we het net als vorige week weer een beetje liggen achterin en wist Luctor na een spannende slotfase nog 3-3 te maken. Het was een leuke wedstrijd waarin het lekker gelijk opging, maar de winst zeker binnen handbereik was.

 • JO11

  Vandaag de eerste uitwedstrijd van het seizoen voor de JO11. We moesten naar Kwadendamme of was het nu Hoedekenskerke? Op voetbal.NL stond de eerste maar we moesten dus bij de tweede zijn. Dus na een omweg toch op de juiste plaats konden we wel iets vertraagd toch gewoon onze welbekende warming up doen waarna we lekker van start konden aan de wedstrijd. Het weer was eigenlijk gewoon ideaal droog, niet te warm en het veld was prima. Het had alles in zich vandaag om een mooie pot voetbal op de mat te leggen. We begonnen met een iets andere opstelling dan normaal om toch ook eens iets anders te proberen. Het ging op zich goed maar er waren er verschillende bij ons die nog niet echt wakker waren dit resulteerde in een erg rommelige eerste helft er waren weer veel persoonlijke fouten en dingen die we leren op de training waren weer even vergeten. Maar ondanks dat vielen er toch keurige doelpunten die al dan niet door goed overspel tot stand kwamen. We gingen rusten met een 0-4 voorsprong. Eigenlijk ga je dan lekker de rust in maar wij als trainers waren toch niet helemaal tevreden. In de rust weer even alle puntjes op de i gezet en dan weer lekker naar buiten voor de tweede helft. Nu zagen we een ander team als in de eerste helft. Er werd goed overgespeeld we konden elkaar feilloos vinden. We werkten voor elkaar. Er werd veel druk op de tegenstander gehouden. Kortom het liep veel beter en iedereen deed wat hij of zij moest doen als team. Dit werd dan ook beloond met doelpunten. En wat voor doelpunten de ene was nog meer een wereldgoal dan de andere. Het stemde ons trainers zeer blij. We deden met zijn allen gewoon onze taken en presteerde naar onze kunnen over er boven. Een mooie afsluiter van de eerste fase. Nu een welverdiende herfstvakantie en dan er weer lekker fris en fruitig tegenaan en op naar fase 2. Eindstand Hoedekenskerke/Kwadendamme JO11-1G - SJO LEBO/SVN/VVB JO11-1 0-9.

  JO07

  De competitie van de gehele JO7 ligt stil vanaf vorige week t/m 7 november. We proberen zoveel mogelijk vriendschappelijke wedstrijden te regelen zodat ze toch iedere week lekker kunnen ballen. Zo ook vandaag, we waren uitgenodigd bij L/H om 3 wedstrijden te spelen tegen L/H, Patrijzen en Arendskerke, bijna dezelfde teams als bij het Profile toernooi. We vertrokken vanmorgen met een gedeelte van de JO7-1 naar Heinkenszand. Na een strenge controle, uitleg en online registratie bij de ingang door stewards, we werden net nog niet gefouilleerd, werden we begeleid naar de kleedkamers. Vorige week zijn we begonnen met een opstelling zodat iedereen een eigen plaatsje heeft in het veld en het geen mierenhoop is. Afgelopen zaterdag kwam dit nog niet echt uit de verf maar nu we een Spider-Man opstelling (made by Nico) hadden gemaakt, sprak dit iedereen aan en liepen we elkaar niet meer in de weg en konden we de bal lekker laten rondgaan. Dit resulteerde in mooie en spannende wedstrijden. Wetende dat we tijdens het Profile toernooi alles hadden verloren, hebben we vanmorgen tegen L/H met 4-3 gewonnen, 2-2 tegen Patrijzen en tegen Arendskerke ook 4-3 gewonnen.

  Jo7 2 en 3 mochten het vandaag opnemen tegen Kwd/hdk en Dwo. Een hele club met kinderen verzamelden zich al vroeg op het veld in Nieuwdorp. Het werd een doelpuntrijke ochtend helaas vielen ze niet allemaal aan de goede kant. Maar er was plezier en het is alle teams wel gelukt een aantal doelpunten te scoren.

  JO16

  We reisden af naar Putte om de strijd aan te gaan tegen de Grenswachters JO16-1. Ik (Patrick Hermes) ging mee als leider omdat de heren leiders zelf moesten voetballen. Leuk om weer een keertje te doen. Grensrechter was Rob Igounet. We waren gelijkwaardig en over de gehele wedstrijd beter, maar door persoonlijke fouten en met de gedachte: de ander lost het wel op gingen we rusten met een 3-2 achterstand. Na wat positiewisselingen en wissels gingen we de 2e helft op zoek naar de gelijkmaker maar door domme onnodige fouten kwamen we 5-2 achter. Wat al vaker gebeurd is dat ze pas gaan voetballen als het bijna te laat is. Laatste 30 minuten werden geen fouten meer gemaakt en werd er voor elke meter geknokt en dat resulteerde in 3 doelpunten. Daarna hadden beide teams nog kans op de winst, maar over de gehele wedstrijd gezien een terecht eindstand(5-5). Doelpuntenmaker: Milan scoorde 5x.Voor JO16 is eindelijk het dikverdiende punt binnen.

  JO10

  Afgelopen zaterdag stond er voor de JO10 een thuiswedstrijd tegen Zeelandia op het programma. De heren en Veronique begonnen niet sterk aan de wedstrijd. Dit resulteerde ook al snel in een tegendoelpunt in de vorm van een eigen doelpunt, 0-1. Kort daarop volgde de 0-2, een mooi afstandschot. Daarna heel snel de 0-3 en 0-4. Het was duidelijk dat de JO10 niet op scherp stond. Toen uiteindelijk de 1-4 door Luca gescoord werd kwam het verzet van Lebo op gang. Niet lang na de 1-4 volgde de 2-4 door een prachtige volley van Luca. In de rust werd er gesproken of felheid en wakker zijn. Na de rust viel echter snel de 2-5 en de 2-6 de wedstrijd leek voorbij te zijn. Niets bleek minder waar. Tamulah nam de 3-6, 4-6 en 5-6 binnen korte tijd voor zijn rekening. Door een miscommunicatie tussen keeper Toots en laatste man Levi kon Zeelandia de 5-7 scoren. In de laatste minuten van de wedstrijd was het echt ouderwets engelse kick and rush football. Door dit kick and rush football konden Luca en Tamulah allebei nog een doelpuntje prikken. Eindstand 7-7.

   

 • JO14 aan de arbeid