• De jongste jeugdspelers nog even op de foto
  • Winterstop. Je zou denken: "na het spelen van de najaars-competitie heeft nu iedereen even rust, de zogenaamde winterstop". Echter, de realiteit is anders. Door corona zijn er, op de maand september na, geen wedstrijden meer gespeeld. Onze leiders/trainers bleven wel trainen, met inachtneming van alle protocollen. Ook werden er op zaterdag voetbalactiviteiten onderling georganiseerd, de laatste 4 weken onderling wedstrijden spelen in toernooivorm. Met 100% inzet en motivatie werd er door alle leiders toernooivormen in elkaar gezet. Afgelopen zaterdag de laatste toernooidag. Alle jongste deelnemers kregen een medaille, die overigens wel lekker smaakte. De winnaars kregen een beker, een bon van de McDonalds of een bal.

• Bij de uitreiking van de prijzen applaus van de jeugdspelers voor hun leiders. Bij de JO07/09/10 behaalde Milou de 1e prijs, tweede werd Milan en derde Taimulla. Bij de ouderen gingen Fay, Neline en Jesse er met de prijzen vandoor.

Het is nu tijd voor de kerstdagen en de oud/nieuw. Helaas is er dit jaar geen zaalvoetbaltoernooi in de maand januari. Er is een nieuw team ingeschreven bij de KNVB, een JO08. Het jeugdledenaantal is groeiende, een mooie ontwikkeling. We hopen natuurlijk dat we weer de voetbalwei in mogen, maar we zullen geduld moeten hebben. Nu eerst de winterstop, de spelers worden geïnformeerd wanneer de trainingen starten.

Noteer alvast in de agenda: zaterdag 9 januari, de nieuwjaarsbingo voor de JO07 t/m JO12. Start (onder voorbehoud): JO07 t/m JO10 om 15.00 uur, voor de JO11 en JO12 om 16.15 uur. Voor de JO14 en JO16 een pubquiz. Info volgt!

Verder wensen we iedereen prettige feestdagen en een gezond en sportief 2021.

Namens de jeugdcommissie, John de Jager