• "..... de dubbele cijfers haal voor beide goals en assists! Daar zet ik een kratje op."

Zoals bekend verwelkomen we in het seizoen 2 nieuwe spelers. Een nadere kennismaking met Glenn Zuijdwegt:

1.  Stel je even voor

Mijn naam is Glenn Zuijdwegt. Ik ben 20 jaar oud en ik woon in Goes. Mijn vader, Edwin Zuijdwegt, is 4 jaar lang trainer geweest bij het 1e. Daardoor ben ik toch een beetje bekend met de club. Ik kwam zelf altijd na m'n eigen wedstrijden naar Lewedorp om te kijken en te voetballen. M'n moeder Bianca, broertje Finn en zusje Britt waren ook bijna altijd van de partij.

2. Bij welke clubs heb je gespeeld?

Ik begon met voetballen toen ik 4 jaar oud was. Ik heb bij Kapelle gespeeld tot aan de D1, nu huidig O13-1. Toen heb ik de overstap gemaakt naar Kloetinge D1. Verder heb ik de hele jeugdopleiding van Kloetinge doorlopen en was afgelopen seizoen mijn 2e jaar in het 2e van Kloetinge, dit jaar ook wel Jong Kloetinge genoemd.

• 3. Welke positie op dit moment?

Op dit moment speel ik als linksbuiten, ik ben dan ook een echte linkspoot.

4. Hoe ken je Lebo en wat is de indruk?

Zoals ik eerder al vertelde, mijn vader 4 jaar trainer geweest, dus op die manier ken ik Lebo. Ik had altijd al een goed gevoel bij de vereniging. Heel warm en heel gezellig, vriendelijke mensen en ook wel gewoon ambitie natuurlijk.

5. Ken je de spelers?

Ik ken inderdaad een paar spelers. Ik heb samen met Rick Imanse in de B1 van Kloetinge gespeeld, overigens het enige jaar dat ik ooit kampioen ben geworden met Kloetinge. We wonnen de beslissingswedstrijd van Vriendenschaar met 3-0 en promoveerden van de 4e divisie naar de 3e divisie. Verder ken ik ook Stan, Roy en Wesley. Allemaal van vroeger toen ik op Lebo kwam en ook van de middelbare school.

6. Hoe was de 1e kennismaking met trainer Kees Duitemeijer?

De kennismaking met de trainer was heel positief. M'n vader heeft altijd nog contacten met mensen van Lebo. Trainer Kees belde mij  op. Toen hebben we denk ik ruim een half uur aan de telefoon gehangen en gewoon heer relaxed over alles gepraat. Het voelde vanaf het begin gewoon goed voor mij.

7. Wat verwacht je van het team en wat van jezelf?

Ik verwacht toch wel dat we aankomend seizoen in ieder geval in het linkerrijtje gaan eindigen. Een periode pakken moet er ook wel gewoon in zitten. Ik ben heel ambitieus dus waarom ook niet? Ik hoop natuurlijk dat ik zelf heel veel bij kan dragen aan eventuele successen. Het zal mijn eerste jaar worden in een 1e senioren team, en ik ben ook wel heel benieuwd naar het niveau vergeleken met de Reserve Hoofdklasse, waarin ik met Jong Kloetinge speelde. Ik ga mezelf toch een klein beetje druk op leggen door te zeggen dat ik aankomend seizoen de dubbele cijfers haal voor beide goals en assists! Daar zet ik een kratje op. Laten we in ieder geval hopen dat we snel weer het veld op kunnen en gewoon weer lekker kunnen gaan voetballen, want dat mis ik toch wel het meeste.

Ik hoop iedereen van Lebo graag terug te zien op het veld en om met iedereen kennis te maken.

Met vriendelijke groet,
    Glenn Zuijdwegt