• Emiel Kloosterman: "Ik verwacht van het team dat iedereen zich voor 100% inzet".

  16 mei 2020
 • Komend seizoen kunnen we, naast Glenn, ook Emiel Kloostrman zien in het Lebo-shirt. We zijn blij dat Emiel de uitdaging aangaat en terug is bij Lewedorpse Boys. Een nadere kennismaking (voor degene die Emiel nog niet kent):

  1.  Stel je even voor  
  Mijn naam is Emiel Kloosterman, 20 jaar oud en ik woon in Lewedorp. Ik woon op de “Hosvazze” samen met mijn ouders Erwin en Bianca. Ik heb nog 1 oudere broer Tom, die niet meer thuis woont. 
   
  Zelf zit ik op dit moment in mijn laatste jaar van het CIOS in Goes en volgend jaar ga ik Social Work studeren op Avans in Breda. Ik ben hoofdtrainer van het nieuwe G-team bij Luctor/Heinkenszand en dit blijf ik volgend seizoen ook doen. Ik vind het erg leuk om met deze doelgroep te werken en vanuit het CIOS specialiseer ik mij hier ook in. 
 • 2. Bij welke clubs heb je gespeeld
  Ik ben begonnen bij de mini f’s bij Lebo/SVN. Hier kreeg ik training van Anja de Vos, wie heeft er geen training van gehad??? Uiteindelijk heb ik tot mijn 15e bij Lebo gevoetbald, toen ik net 15 was geworden mocht ik zelfs al mijn debuut maken in het 1e van Lebo. In dit jaar was ik ook aanvoerder van de C1 en maakte ik veel doelpunten. Zodoende hadden we dit jaar een toernooi op Kloetinge en werd mij daar gevraagd of ik het zou zien zitten om een proeftraining te komen doen. Dit beviel van beide kanten en heb ik 2 jaar in de B1 gezeten. Het 1e jaar gelijk kampioen geworden en gepromoveerd naar de 3e divisie. Dit was een erg mooie tijd. Na de B1 heb ik ook 2 jaar in de A1 gezeten en wederom kampioen geworden in de 4e divisie. Dit jaar speelde ik bij het 2e elftal.
   
  3. Welke positie op dit moment
  Ik heb op vele posities gespeeld, zeker toen ik bij Lebo voetbalde. Maar toen ik bij Kloetinge kwam voetballen was mijn vaste plek rechtsbuiten. Af en toe moest ik in actie komen als rechtsback.
   
  4. Hoe ken je Lebo en wat is de indruk
  Ik ken Lebo natuurlijk omdat ik er een hele lange tijd heb gevoetbald, ik woon in Lewedorp dus het is voor mij bekend terrein. Ook heb ik nog een jaar toen ik bij Kloetinge voetbalde training gegeven bij Lebo samen met Johnny vd Klooster. 
   
  Ik heb de sfeer altijd als prettig ervaren en het is een warme club. Ook kwam ik nog wel eens kijken wanneer dit mogelijk was. 
   
  5. Ken je de spelers
  Ik denk dat ik alle spelers wel ken. Met veel spelers heb ik in de jeugdelftallen van Lebo/SVN gevoetbald. Het is natuurlijk leuk dat Glenn Zuijdwegt meegaat naar Lebo. Hij is namelijk ook buiten het veld een goede vriend van mij en we zijn vaak samen. Wij hebben samen veel gesproken en nagedacht over dit besluit.  
   
  6. Hoe was de 1e kennismaking met trainer Kees Duitemeijer
  Zelf kende ik Kees nog niet. Wel had ik wat verhalen gehoord toen ik langs de kant stond. Hij kwam over als een gedreven trainer en met ambities. Daar houd ik wel van, hij wil echt het team zien groeien waar dat mogelijk is en de spelers beter maken. De eerste kennismaking was prettig en we konden goed praten. 
   
  7. Wat verwacht je van het team en wat van jezelf
  Ik verwacht van het team dat iedereen zich voor 100% inzet op zaterdag en dat iedereen voor elkaar werkt om tot een hoger niveau als team te komen en tot betere prestaties. Ik verwacht van mijzelf dat ik een belangrijke waarde word van het team en mijn doelpunten meepik. Ik zal er altijd hard voor werken en nooit opgeven.
   
  Ik heb erg zin veel zin om het nieuwe seizoen te starten bij Lebo en ik hoop iedereen snel te zien. Voor nu wens ik iedereen een gezonde tijd toe en hopelijk mogen we weer snel het veld op.
   
  Met sportieve groet
  Emiel Kloosterman