• Joy, maker van het enige doelpunt vanavond
  • Het wordt zo langzamerhand een eentonig verhaal, voor de derde keer op rij met 1 schamel puntje huiswaarts keren, van een speelronde. Deze keer lag het niet aan de kwaliteit van de speelsters, want Esther kon een kwalitatief goed team op de been brengen. Moet wel gezegd worden met wat strubbelingen vooraf, want in deze groep zitten er dames die makkelijk afzeggen, en een enkeling die helemaal niet op komt dagen zonder af te melden. En als dat gebeurt op de wedstrijddag, komt dat de teamgeest en het humeur van de coach niet ten goede. Zo ook deze speelronde gebeurde dit, omdat de vrouwen 30+ vrij waren, was Marilou bereid om het team compleet te maken. Tegen koploper Zundert gingen we kansloos ten onder, stand 3-0, kan gebeuren, zij zijn niet voor niets de trotse koploper. Dan moet het gebeuren tegen HKW 21, 2 keer op rij verliezen van deze tegenstander dat gaat niet gebeuren moeten de meeste gedacht hebben, echter het liep anders, onze voorwaartsen brachten niet wat van hen werd verwacht,

• anderen sloegen de aanwijzingen van de coach in de wind, (onderschatting misschien), het lijkt er wel op. Eindresultaat, wederom de meerdere moeten erkennen in HKW 21, en weer met 1 – 0. Dan is er nog 1 wedstrijd om er deze avond nog wat van te maken, en dat is tegen Schijf. Deze wedstrijd was al stukken beter dan de 2 voorafgaande partijen, alleen scoren blijft de laatste weken het grote probleem. Joy was diegene die hem erin prikte, maar het doelpunt was niet genoeg voor drie punten, de stand bleef steken op 1-1. Conclusie na 4 speelrondes, er staat nog geen hecht 18+ team binnen de lijnen. Speelsters die koste wat kost erbij willen zijn op de wedstrijddag, een groep die ervoor wil gaan, niets ontziend om het beste uit hun zelf te halen, en natuurlijk voor het team. Met de begeleiding, de trainersstaf en de speelsters gaan we er alles aan doen om op 3 december op eigen locatie de najaars competitie op een waardige manier af te sluiten. Dus vanaf nu, de volledige focus op vrijdag 3 december.