• Protocol toeschouwers-bezoekers-spelers etc. sportpark VV Lewedorpse Boys

• Op dinsdag 13 september j.l. zijn landelijk nieuwe corona-maatregelen afgekondigd. Een van de regels is het stilleggen van de amateurvoetbalcompetities. Dit houdt in dat er geen competitie- of oefenwedstrijden (voor senioren en jeugd) worden gespeeld en dat er niet wordt getraind door de senioren vanaf 18 jaar.

De jeugdelftallen mogen wel blijven trainen. Wel gelden hierbij de volgende voorwaarden: kantine en kleedlokalen zijn gesloten (dus: omkleden/douchen thuis), geen publiek (dus afzetten/halen parkeerterrein). Kleedlokaal: alleen wc is, indien nodig, beschikbaar.

Het verder doorlezen van onderstaand corona-protocol heeft tot minimaal 13 november geen zin. Al de regels en maatregelen die daar in worden vermeld, zijn tot nader order opgeschort

• * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

• Het bestuur van VV Lewedorpse Boys vindt het belangrijk dat de komende wedstrijden op een verantwoorde en veilige manier bezocht en gespeeld kunnen worden. Het uitgangspunt is dat door ons de regels en voorschriften vanuit de overheid worden gevolgd. Hierbij realiseren we ons dat deze situatie nieuw is en dat we mogelijk niet alles hebben voorzien. Wij kiezen er dan ook voor om regelmatig te evalueren en daar waar nodig aanvullende maatregelen te nemen. Dit protocol is voor alle thuiswedstrijden van zowel jeugd als senioren en is bedoeld voor ons allemaal. Op het sportpark van VV Lewedorpse Boys gelden richtlijnen welke nageleefd moeten worden. Alleen op deze manier kunnen we zoveel mogelijk de veiligheid en gezondheid van iedereen garanderen.

• De belangrijkste punten:

• We laten geen toeschouwers toe, niet bij de jeugd en niet bij de senioren. Dit geldt voor trainingen en wedstrijden

• De kantine is gesloten

• Houd 1,5 meter afstand

• Heeft u klachten? Blijf thuis!

• Gebruik je gezonde verstand

• Houd rekening met elkaar en respecteer elkaar!!!

• Houd je hierbij aan de volgende regels:
    • De kantine is gesloten;
    • We laten GEEN toeschouwers toe bij trainingen en wedstrijden. Dit geldt voor jeugd en senioren;
    • Wie is er welkom op de sportaccommodatie (conform richtlijnen van de KNVB): alle personen die een noodzakelijke rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs;
    • LEBO teams en bezoekende teams mogen niet bij de wedstrijden van de andere teams blijven kijken en/of eerder komen om te kijken. Toeschouwers zijn namelijk niet toegestaan;
    • Het spreekt voor zich dat je thuisblijft bij gezondheidsklachten;
    • Op het sportpark houden we vanzelfsprekend 1,5 meter afstand van elkaar, gebruik daarom alle zijdes van het veld om dit te kunnen waarborgen. Hiervoor zullen we op de omheining van het hoofdveld ook markeringen aanbrengen;
    • Kleedkamers + douches. We hebben 4 kleedkamers en deze kunnen gewoon gebruikt worden. We proberen zoveel als mogelijk 1 team per kleedkamer in te delen (bij zowel de jeugd als de senioren), echter als alle drie de senioren elftallen thuis spelen is dat niet mogelijk. LEBO 2 en 3 (kleedkamer 4) en hun tegenstanders (kleedkamer 2) zitten dan in dezelfde kleedkamer, echter door de gekozen aanvangstijdstippen komen de teams elkaar niet tegen. Belangrijk hiervoor is wel dat LEBO 2 en hun tegenstander direct na hun wedstrijd gaan douchen, zodat drie kwartier later LEBO 3 en hun tegenstander in een lege kleedkamer komen. Verzoek is ook om van de 4 douches er maar 2 te gebruiken (de buitenste). Bij voorbaat dank voor jullie opvolging en begrip.

Geef elkaar, zodra de wedstrijd is afgelopen, de ruimte zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier het sportpark kan verlaten. Meer regels en richtlijnen voor het op een verantwoorde manier bezoeken van ons sportpark vind je hier: Algemeen protocol verantwoord sporten.

Voor antwoorden op veel gestelde vragen n.a.v. de nieuw ingevoerde regels op 29-9-2020, KLIK HIER

Indien u toch nog vragen hebt over bovenstaande of andere op- en of aanmerkingen hebt hierover, kunt u altijd contact opnemen met de volgende personen:
    John de Jager – contactpersoon jeugd – tel 06-12763105
    Ruden Grim – contactpersoon senioren – tel 06-18660741

Wij zijn blij dat er toch nog gevoetbald kan worden en rekenen erop dat iedereen zich aan bovenstaande regels houdt en bovenal zijn/haar gezonde verstand gebruikt!

Het bestuur VV Lewedorpse Boys