• Protocol toeschouwers-bezoekers-spelers etc. sportpark VV Lewedorpse Boys

• Op dinsdag 23 februari jl. zijn landelijk de nieuwe corona-maatregelen afgekondigd. De KNVB heeft besloten alle amateurvoetbalcompetities 2020-2021 te schrappen (voor de jeugd- en zaalcompetities in de categorie A blijven de opties open) . Dit houdt ook in dat er geen competitie- of oefenwedstrijden (voor senioren en jeugd) gespeeld mogen worden. De senioren mogen vanaf 3 maart tot 27 jaar in groepsverband trainen en onderlinge wedstrijd spelen, vanaf 27 jaar (helaas) alleen nog trainen in duo-vorm.

De jeugdelftallen mogen blijven trainen in groepsverband . Wel gelden hierbij de volgende voorwaarden: kantine en kleedlokalen zijn gesloten (dus: omkleden/douchen thuis), geen publiek (dus afzetten/halen parkeerterrein). Kleedlokaal: alleen wc is, indien nodig, beschikbaar.

• * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

• Het bestuur van VV Lewedorpse Boys vindt het belangrijk dat er op onze sportvelden op een verantwoorde en veilige manier gesport kan worden. Het uitgangspunt is dat door ons de regels en voorschriften vanuit de overheid worden gevolgd. Wij kiezen er dan ook voor om regelmatig te evalueren en daar waar nodig aanvullende maatregelen te nemen. Dit protocol is voor zowel de jeugd als senioren en is bedoeld voor ons allemaal. Op het sportpark van VV Lewedorpse Boys gelden dus alle richtlijnen welke nageleefd moeten worden. Alleen op deze manier kunnen we zoveel mogelijk de veiligheid en gezondheid van iedereen garanderen.

• De belangrijkste punten:

• We laten geen toeschouwers toe, niet bij de jeugd en niet bij de senioren. Dit geldt voor trainingen en wedstrijden

• De kantine is gesloten

• Houd 1,5 meter afstand

• Heeft u klachten? Blijf thuis!

• Gebruik je gezonde verstand

• Houd rekening met elkaar en respecteer elkaar!

• Houd je hierbij aan de volgende regels:
    • De kantine is gesloten;
    • We laten GEEN toeschouwers toe bij trainingen. Dit geldt voor jeugd en senioren;
    • Wie is er welkom op de sportaccommodatie (conform richtlijnen van de KNVB): alle personen die een noodzakelijke rol hebben bij de organisatie van de trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers.
    • Het spreekt voor zich dat je thuisblijft bij gezondheidsklachten;
    • Op het sportpark houden we vanzelfsprekend 1,5 meter afstand van elkaar.
    • Kleedkamers + douches. We hebben 4 kleedkamers en deze kunnen niet gebruikt worden.

Geef elkaar de ruimte zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier het sportpark kan verlaten. Meer regels en richtlijnen voor het op een verantwoorde manier bezoeken van ons sportpark vind je hier: Algemeen protocol verantwoord sporten.

Indien u toch nog vragen hebt over bovenstaande of andere op- en of aanmerkingen hebt hierover, kunt u altijd contact opnemen met de volgende personen:

John de Jager – contactpersoon jeugd – tel 06-12763105
    Ruden Grim – contactpersoon senioren – tel 06-18660741

Wij zijn blij dat er toch nog getraind kan worden en rekenen erop dat iedereen zich aan bovenstaande regels houdt en bovenal zijn/haar gezonde verstand gebruikt!

Het bestuur VV Lewedorpse Boys