• Afgelopen december was de zeer geslaagde aftrap van het jubileumjaar. Op vrijdag was er een trainingsavond en bingo voor de jeugd en op zaterdag was het verjaardagsfeest voor de oudere belangstellenden. Hier konden de aanwezigen proeven van de originele en smakelijke baksels uit de Lewedorpse hit “Heel Lebo bakt”. Hierna een quiz waarin het verleden tot het heden van Lebo werd belicht en aansluitend een zeer gezellig feest onder de klanken van de muziek gedraaid door DJ Dave.

• Na een korte adempauze tijdens het kerstreces, is de jubileum-cie weer druk bezig om de feestweek die komende juni gepland staat verder vorm te geven.

De feestweek zal plaats hebben van vrijdag 5 juni t/m zaterdag 13 juni.
    Het programma ziet er als volgt uit:

• Vrijdag 5 juni

5e vv Lewedorpse Boys Bedrijventoernooi.
    Dit is een 7 tegen 7 toernooi waarin sponsoren van Lebo en andere bedrijven uit de regio het tegen elkaar op kunnen nemen en strijden voor de eerste plaats. In dit toernooi is plaats voor 16 teams, dus geef je snel op. (Voor meer informatie en inschrijfformulier klik hier)

• Zondag 7 juni

“Goud van Oud”.
    Deze dag willen we het oude zondagmiddag gevoel doen herleven met een walking footbal toernooitje, waaraan ook zeker de oudere (oud) leden kunnen deelnemen. Het toernooi zal beginnen om 14:30 uur en eindigen rond de klok van half vijf, waarna we de middag afsluiten met een gezellig hapje en drankje.

• Woensdag 10 juni

Voetbalclinic voor de jeugd.
    De middag/avond zal worden verzorgd door Skills & Control. Deze voetbalclinic vol leuke, leerzame en uitdagende voetbaloefeningen met trainers en spelers uit de top van het Zeeuwse voetbal, belooft een zeer leuke dag te worden.

• Vrijdag 12 juni

Voetvolleytoernooi voor senioren.
    Dit 3 tegen 3 toernooi zal worden gespeeld op vrijdagavond. Bij dit voetvolleytoernooi is plaats voor 16 teams. Niet alleen teams van Lebo, maar ook teams uit de regio zijn van harte welkom.

• Zaterdag 13 juni

Familietoernooi, BBQ + reünie en feestavond.
    ’s Middags zal het 5 tegen 5 familietoernooi plaats vinden. Hieraan kunnen ook families van buiten Lewedorp meedoen, maar die wel een band hebben met het dorp.

Na het toernooi zal de BBQ worden aangestoken en zal de reünie beginnen, waar onder het genot van een stukje vlees en een drankje oude herinneringen kunnen worden opgehaald met oude ploegmakkers of leeftijdgenoten.

• Hierna zal de reünie langzaam overgaan in de feestavond waarmee we het jubileumjaar zullen afsluiten.

Noteer al deze data alvast in je agenda, zodat je niets hoeft te missen van de sportieve activiteiten en de gezelligheid in deze feestweek.
    Komende weken gaan we als commissie de activiteiten verder uitwerken en zullen dan binnenkort de aanvangstijden en de mogelijkheid tot aanmelden via de website en facebook communiceren.