• Even pauze
  • Vier ploegen (Lebo 1 en 2, SKNWK en Veere), scheidsrechters, prima weersomstandigheden en veel publiek. Het 1e Lebo damestoernooi was een succes. Naast het feit dat er fanantiek werd gestreden voor de hoogste eer, met prima voetbal, ook hilarische momenten. Coach Jaap, aanwijzingen gevend (op z'n Zeeuws): "Hou ze daar". Reactie speelster: "zeg je nou, ouwe taart"?  Mooi was dat de laatste wedstrijd ging om plaats 1 en 2, Veere tegen Lebo. Het bleef 0-0, voldoende voor het Lebo team voor de 1e plaats, gevolgd door Veere, SKNWK en Lebo.

• Ingekomen verslag;

Vrijdag 11 september werd het eerste Lebo dames toernooi gehouden. 4 ploegen bonden met elkaar de strijd aan in competitie verband. Lebo 1 en Lebo 2, SKNWK en Veere. Kloetinge had op het laatste moment afgezegd, zodat we als organisatie moesten schakelen naar plan B. De spits werd afgebeten door Lebo 1 tegen SKNWK. Het was een wedstrijd die zich voornamelijk afspeelde op het middenveld De spaarzame kansjes die beide ploegen kregen werden gestopt door de keepsters. De eindstand was dan ook terecht 0 – 0. De volgende wedstrijden waren Lebo 1 tegen Veere en Lebo 2 tegen SKNWK. Met 2 doelpunten hielp Joy Lebo 2 aan de overwinning eindstand 2 – 0. Dames 1 kreeg een pak slaag van Veere mede door de razendsnelle aanvalsters werd de eindstand 4 – 0 voor Veere. Na de pauze Lebo 1 tegen Lebo 2, en SKNWK tegen Veere. Veere huizenhoog favoriet kwam in deze partij niet verder dan 2 – 2. Lebo 2 bleef verrassen, en legde wederom door een doelpunt van Joy ,Lebo 1 over de knie. De laatste wedstrijd was dus een affiche om je vingers bij af te likken. Veere met 4 punten in de pocket tegen Lewedorp 2 dat op 6 punten stond. Dus had Lebo 2 aan 1 punt genoeg om het toernooi te winnen. Een wedstrijd op het scherpst van de snede, geleid door scheids Ron die deze avond foutloos was, bleef spannend tot de laatste seconde. De Lebo dames sleepten mede door hard werken , en bij vlagen goed voetbal de 0 – 0 uit het vuur.